Dementietafel 9 oktober 2019
Nieuws

Dementietafel 9 oktober 2019

14 augustus 2019  |  deel dit bericht

Dit is een uitnodiging voor cliëntvertegenwoordigers, familie, mantelzorgers, vrijwilligers en hulpverleners van mensen met een verstandelijke beperking en ouderdomsproblemen waaronder dementie.

 

Bent u op welke wijze dan ook betrokken bij deze doelgroep, geef uzelf dan op en schuif aan tafel! Stel uw vragen, luister of praat mee over het thema: 'dementie en muziek' op woensdag 9 oktober aanstaande van 19.00 - 21.00 uur, in het Kulturhus, Marktstraat 23 in Borne.

 

Algemeen bekend is het positieve effect van muziek. Vanavond gaan we het hebben over wat muziek kan betekenen voor mensen met een verstandelijke beperking die ouder worden en/of dementeren. Wat gebeurt er als er muziek wordt gemaakt en hoe kun je muziek gebruiken in de dagelijkse zorg?

 

De Dementietafel is een plek waar u in een ongedwongen en open sfeer elkaar kunt ontmoeten en uw ervaringen kunt delen. Ook kunt u antwoorden krijgen op vragen die gaan over zorg, ondersteuning en omgang. Dit onder het genot van een kopje koffie of thee.

 

Programma:

19.00 uur Start van de avond en presentatie door Marjan Maat, muziektherapeute
20.00 uur Pauze
20.15 uur Gespreksgroepen om met elkaar ervaringen te delen
21.00 uur Afsluiting

 

Aanmelden:

U kunt zich aanmelden voor de Dementietafel bij Karin Padberg, ka.padberg@aveleijn.nl

 

Meer informatie:

U kunt zich richten tot Marloes Hermelink, marloes.hermelink@detwentsezorgcentra.nl


Klik hier voor de uitnodiging.

Klik hier voor de poster.

meer nieuws

 
28 september 2019


18 september 2019


24 juli 2019