Nieuwe aflevering Aut of The...Podcast online!
Nieuws

Nieuwe aflevering Aut of The...Podcast online!

06 augustus 2019  |  deel dit bericht

Er staat een nieuwe aflevering van Aut of The.. Podcast van bewoner Thijs Fleer online. Dit is de tweede aflevering die gaat over liefde en relaties. Luister hier de aflevering.

 

Over Thijs

Thijs Fleer is geboren in Losser met een enorm grote liefde voor muziek. Door die liefde voor muziek is hij ook van de radio gaan houden. Wekelijks is hij te horen op LoHo, de radiozender van de LosserHof.

 

Buiten zijn aangeboren liefde voor muziek en radio zat autisme en ADHD ook naar zijn eigen zeggen in zijn ‘geboorte-pakket’. Thijs: “Als je de spreekwoordelijke stempel autisme krijgt moet je het daar eigenlijk ook mee doen. Ik nam hier geen genoegen mee en ben op zoek gegaan naar een manier om er achter te komen wat dat nu eigenlijk is, autisme, en wat maakt dat ik hier last van heb?”

 

Gesprekken met zijn orthopedagoog, Odette Hageman, leidden er toe dat het idee werd opgevat om een podcast te maken, waarmee Thijs niet alleen zichzelf helpt, maar ook andere mensen die zelf autisme hebben of iemand kennen met autisme.

 

Bekijk hier de website van Thijs.

Bekijk hier de facebookpagina van Aut of The Podcast.

meer nieuws

 
28 september 2019


18 september 2019


24 juli 2019