Bijzondere Tour de Goal
Nieuws

Bijzondere Tour de Goal

12 juli 2019  |  deel dit bericht

Gisteren is Le Tour de Goal verreden; een 100 km lange fietstocht langs 4 zorginstellingen met start en finish op de LosserHof in Losser, één van de locaties van De Twentse Zorgcentra. Rond 13.30 uur kwam het peloton, bestaande uit zo’n 50 wielrenners, aan bij locatie ´t Bouwhuis in Enschede. De wielrenners werden warm onthaald door alle bewoners en bezoekers door middel van een high five en luid applaus. Na een korte lunch en een aantal rondjes rijden op ´t Bouwhuis met de bewoners op onder andere side by side fietsen, ging het peloton weer verder.

 

Eerst nog naar Oldenzaal en om 16.00 uur kwamen ze aan bij de finish op de LosserHof. Op de parkeerplaats was het feest al in volle gang. Onder het genot van een hapje en een drankje én muziek werd het peloton enthousiast ontvangen. Alle renners kregen een medaille uitgereikt. Tijdens de uitreiking begon het flink te plenzen en is alles en iedereen, met hulp van de afdeling Recreatie, snel verplaatst naar het Ontmoetingscentrum.

 

Daar werden de renners, die een fietstocht maakten van L’Estartit in Spanje naar de LosserHof om geld in te zamelen voor het goede doel: Stichting GOAL, tegen 17.00 uur binnengehaald als helden. Zij hebben het fantastische bedrag van €12.500 opgehaald. Triple Nix bracht een speciaal voor hen geschreven lied ten gehore. Daarna waren Jan Keizer en Annie Schilder de muzikale afsluiters van een in alle opzichten zeer geslaagde Tour de Goal.

 

Lees ook het bericht van RTV Oost.

 

Le Tour de Goal 11 juli 2019

meer nieuws

 
18 september 2019


24 juli 2019