Le Tour de Goal donderdag 11 juli a.s.
Nieuws

Le Tour de Goal donderdag 11 juli a.s.

05 juli 2019  |  deel dit bericht

Le Tour de Goal op de LosserHof:

Op donderdag 11 juli is op de LosserHof zowel het startpunt als de finishplaats van Le Tour de Goal. Le Tour de Goal is een 100 km lange fietstocht langs de zorginstanties die bij Stichting Goal zijn aangesloten. Het peloton bestaat uit mensen vanuit verschillende organisaties, bedrijfsleven, politiek en bekende Nederlanders die samen gaan fietsen met de bewoners van De Twentse Zorgcentra op de LosserHof. Lees hier meer over het programma.


Deze keer is Le Tour de Goal wel een hele speciale editie! Joeri Klein Robbenhaar en Niels Bouwhuis (laatstgenoemde is werkzaam bij De Twentse Zorgcentra) zijn samen met Sander Werger (tevens werkzaam op de LosserHof) en Sanne Bons voor het goede doel, namelijk Stichting GOAL, een fietstocht aan het maken van L’Estartit in Spanje naar de LosserHof. Op 11 juli komen ze aan bij de LosserHof en worden ze door ons allemaal binnen gehaald. Lees hier het hele verhaal over de achtergrond van deze actie.

 

Le Tour de Goal op 't Bouwhuis:

Het peloton van Le Tour de Goal doet ook dit jaar weer 't Bouwhuis aan. Om 13.30 uur komen de wielrenners ons terrein oprijden en zullen wij ze binnen halen. We willen dan ook iedereen vragen om langs de weg te komen staan bij Bouwhuislaan 16-18 en 20-22. Onder luid gejuich gaan wij de renners binnen halen. Hierna is er de mogelijkheid voor de bewoners om zelf een rondje te gaan fietsen over het terrein met de side by side fietsen, samen met de bewegingsagogen. Verder is er een en al gezelligheid op de Brink, we hebben namelijk live muziek, poffertjes, tosti’s en nog veel meer. Bekijk hier het programma.

meer nieuws

 
18 september 2019


24 juli 2019