'Op volle toeren de zomer door!'
Nieuws

'Op volle toeren de zomer door!'

02 juli 2019  |  deel dit bericht

Samen met Tedje Tetter, de nieuwe mascotte in de vorm van een olifant, zal het Recreatieteam van De Twentse Zorgcentra in een speciaal busje de hele zomer opduiken bij de woongroepen van De Twentse Zorgcentra. Zij toeren heel Twente door om het vakantiegevoel langs te komen brengen. Het programma loopt van 13 juli t/m 25 augustus. Binnenkort worden er speciale vakantieboeken verspreid. Daarin is te lezen welke activiteiten er allemaal op het programma staan; de vaste activiteiten, maar ook de speciaal voor deze zomer georganiseerde activiteiten. En een vakantieboek is natuurlijk niet compleet zonder puzzels, kleurplaten, een doolhof, moppen en lekkere zomerse recepten om samen met elkaar te maken.

 

Het programma van deze zomer is met name gericht op de woongroepen op de LosserHof, de ColckHof en ‘t Bouwhuis. Maar natuurlijk worden ook de buitenlocaties niet vergeten. Voor deze woningen is een speciaal zomerpakket samengesteld. Dit bestaat uit verschillende items die het juiste vakantiegevoel naar boven halen. Het zomerpakket wordt in delen bezorgd. Een enkele keer is er trouwens ook onder dagbestedingstijd een activiteit gepland.

 

Alle activiteiten staan ook op de Recreatiewebsite: www.dtzcrecreatie.nl en natuurlijk in de Activiteitenkalender op deze site.

Klik hier om het vakantieboek te bekijken. (een gedrukt exemplaar is op te vragen via Communicatie@detwentsezorgcentra.nl)

meer nieuws

 
18 september 2019


24 juli 2019