Versnelling officieel geopend!
Nieuws

Versnelling officieel geopend!

27 mei 2019  |  deel dit bericht

Afgelopen vrijdagmiddag was het 'eindelijk' zover! De officiële, feestelijke opening van fietswerkplaats de Versnelling op de campus van de Universiteit Twente.

De jongens, die allemaal vanuit de vorige locatie in de binnenstad zijn meeverhuisd, konden er nauwelijks op wachten. Vanaf 13.00 uur kwamen de eerste belangstellenden aangelopen op het plein voor de Versnelling en om half 2 was het zover. Nadat één van de deelnemers iedereen welkom heette en Anneke Morsink (regiomanager Enschede) aankondigde, was het aan haar om de fietsketting voor de deur door te ponsen. Gelukkig kreeg ze hierbij wel een beetje hulp. Toen de ketting door was, werden er confettibommetjes afgeknald door alle deelnemers en kon iedereen binnen kijken.

Aan de ene kant is de Versnelling een winkel waar iedereen terecht kan voor bv onderdelen. Aan de andere kant worden er fietsen gerepareerd en kun je er terecht voor een huurfiets of bakfiets. Onder het genot van een hapje en drankje, en buiten een heerlijk zonnetje, was het een geslaagde middag!

 

Versnelling officieel geopend!

meer nieuws

 
27 mei 2019