TruckRun 2019
Nieuws

TruckRun 2019

27 mei 2019  |  deel dit bericht

Zaterdag 25 mei was alweer de 28ste Truckrun samen met de Tukker Truckers. Vanaf de Grolsch Veste vertrokken 440 vrachtwagens met begeleiding van politiemotoren voor een mooie route door Twente. Een geweldige dag voor alle cliënten die mee mochten met de chauffeurs. Bij de Grolsch Veste kon genoten worden van een hapje en drankje en was er muziek van de DJ. Ook konden bezoekers leuke truckerspulletjes kopen.

 

De dag begon met een uitreiking van een koninklijke onderscheiding aan de voorzitter van de Tukker Truckers, Hero. Om 12.00 uur vertrok de eerste colonne met 50 vrachtwagens. Langs de route waren veel toeschouwers om de vrachtwagens te bewonderen en te zwaaien naar de cliënten. Na een mooie route van ongeveer 2 uur kwamen de vrachtwagens weer terug bij de Grolsch Veste.

 

Het was een mooie dag voor onze cliënten, chauffeurs en toeschouwers, maar ook voor de vele vrijwilligers was het een dag met een gouden randje. Bedankt aan iedereen die deze mooie dag weer mogelijk heeft gemaakt.

 

Klik hier voor het artikel in de Tubantia.

Bekijk hier het bericht van RTV Oost.

Lees hier de bijdrage over de TruckRun op Borne boeit.

Beluister hier het interview van TwenteFM (van vrijdagochtend 24 mei).

 

Kijk ook eens op de Facebookpagina van de afdeling Recreatie of de Facebookpagina van Tukker Truckers. Daar staat veel foto- en filmmateriaal op.

TruckRun 2019

meer nieuws

 
27 mei 2019