Uitnodiging symposium Samen anders kijken naar agressie
Nieuws

Uitnodiging symposium Samen anders kijken naar agressie

25 april 2019  |  deel dit bericht

Na 9 jaar hard werken is medewerker Maartje Knotter gepromoveerd aan de Universiteit van Amsterdam. Het proefschrift heeft als titel ‘The Whole is More’ en in het kort gaat het onderzoek over het gegeven dat begeleiders tijdens het werken met mensen met een verstandelijke beperking in aanraking kunnen komen met agressie.


Het symposium ‘Samen anders kijken naar agressie’ op woensdag 26 juni 2019 is geïnspireerd op het proefschrift ‘The Whole is More’ van Maartje Knotter. Het symposium is van 12.00 tot 17.30 uur en is voor cliënten, verwanten, medewerkers en geïnteresseerden.

 

De start van het symposium bestaat uit een lunch in het Ontmoetingscentrum van de LosserHof. Vervolgens is er een plenair gedeelte waar Xavier Moonen, bijzonder hoogleraar Kennisontwikkeling over Jeugdigen en Jongvolwassenen met Licht Verstandelijke Beperkingen en Gedragsproblemen, gaat spreken over het belang van duidelijke communicatie richting onze cliënten: Taal voor allemaal. Maartje Knotter en Sandra van der Kleij, werkzaam bij HeerlijkHappy, gaan in dialoog over het onderzoek van Maartje Knotter.

 

Vervolgens gaat de groep uiteen om een inspirerende workshop te volgen over één van de onderdelen die te maken hebben met agressie op de werkvloer. Afsluitend is er een gelegenheid voor een hapje en drankje. Inschrijven voor het symposium kan hier.

 

Het symposium is voor cliënten, verwanten, medewerkers en geïnteresseerden.

 

 

meer nieuws

 
27 mei 2019