Programma Pasen 2019
Nieuws

Programma Pasen 2019

07 april 2019  |  deel dit bericht

In de periode voorafgaand aan én tijdens de paasdagen geldt het volgende programma:

 

Vieringen

Op zondag 14 april vieren we Palmpasen. Op deze dag beelden wij het verhaal uit van Jezus die in Jeruzalem wordt ingehaald. Bij HeerlijkHappy in Almelo komt clown Peer langs en in Losser en Enschede is er na afloop een Palmpaasoptocht. Op donderdag 18 april vieren wij Witte Donderdag. Tijdens de viering beelden we het verhaal uit van het laatste avondmaal dat Jezus vierde met zijn vrienden. Op 19 april vieren wij Goede Vrijdag. Op deze dag herdenken we en vertellen we het lijdensverhaal van Jezus. En dan is het Pasen. We begroeten het licht in ons midden en steken voor het eerst de nieuwe paaskaars aan. Na de viering is er voor iedereen koffie en thee met iets lekkers.


Klik hier voor locaties en tijden in regio Almelo.
Klik hier voor locaties en tijden in regio Losser.
Klik hier voor locaties en tijden in regio Enschede.

 

Paasbrunch

Op 2e paasdag kan iedereen weer genieten van de paasbrunch op ’t Bouwhuis, de LosserHof en de ColckHof. Met de groep alleen, maar ook met familie. Aanmelden voor 15 april. We hopen natuurlijk op een grote opkomst. Aanmelden kan hier.

 

Paasvuur

Op 2e paasdag is er ook weer een Paasvuur te zien op ‘t Bouwhuis en de LosserHof. Op de LosserHof zal omstreeks 19.30 uur het vuur worden aangestoken bij Boerderij de Wollewei en op ‘t Bouwhuis zal omstreeks 20.00 uur het vuur worden aangestoken in de weide achter de woningen van Eikenlaan 8/10.

meer nieuws

 
27 mei 2019