Opening werkplaats MultiMedia
Nieuws

Opening werkplaats MultiMedia

29 maart 2019  |  deel dit bericht

Op woensdag 17 april van 13.00 tot 14.00 uur is de opening van de werkplaats MultiMedia. Om 13.30 uur zullen begeleiders en deelnemers gezamenlijk een speciale en overheerlijke taart aansnijden om de werkplaats, gehuisvest in de Kubiek, onderdeel van De Twentse Zorgcentra, aan de Veeneslagen 80 in Rijssen officieel te openen!

 

Sinds eind 2018 is er hard gewerkt om alles en iedereen op z’n plek te krijgen. Het resultaat kan met eigen ogen bewonderd worden tijdens de opening. Aansluitend, tussen 14.00 en 19.00 uur, heeft de werkplaats MultiMedia een open dag gepland die bezocht kan worden.

 

De werkplaats MultiMedia speelt in op de behoefte van mensen met een beperking om een werkplek te creëren die gelijk staat aan werken in de maatschappij. Zij doen mee in de samenleving en leren allerlei nieuwe vaardigheden op technisch en persoonlijk vlak. Ook kan er actief gewerkt worden aan de werkhouding en aan zelfstandig werken binnen de eigen mogelijkheden. Dit alles met geen of een controleerbare werkdruk. Binnen de werkplaats MultiMedia wordt gewerkt met de leerwerklijn MultiMedia & Entertainment.

 

In de werkplaats MultiMedia werken (jong) volwassenen met een (licht) verstandelijke, lichamelijke en/of psychiatrische beperking of met NAH. Zij zijn bezig met fotografie, computers, technologie, (sociale) media maar ook andere activiteiten zoals filmen of video-editing. De werkplaats MultiMedia is er voor (jong) volwassenen die een Wajong-uitkering ontvangen, in het doelgroepenregister zitten, een WMO of WLZ indicatie hebben of een Entree-opleiding doen via het ROC of een andere opleider.

Bekijk hier de uitnodiging.

 

meer nieuws

 
27 mei 2019