TruckRun 25 mei 2019
Nieuws

TruckRun 25 mei 2019

22 maart 2019  |  deel dit bericht

Op zaterdag 25 mei 2019 organiseert De Twentse Zorgcentra samen met de Tukker Truckers voor de 28e keer de TruckRun. Honderden vrachtwagen rijden die dag een route dwars door Twente met als vertrekpunt de Grolsch Veste.

 

De TruckRun is een jaarlijks terugkerend evenement voor mensen met een verstandelijke beperking, waarbij zij als bijrijder meerijden in een vrachtwagen. Het is voor cliënten van De Twentse Zorgcentra en andere zorginstellingen een dag waar ze ontzettend naar uitkijken. Kent u bewoners die het leuk zullen vinden om een keer mee te rijden met een vrachtwagen, geef ze dan op. Ook bewoners die in een rolstoel zitten kunnen mee. Voor wie het eng vindt om in een vrachtwagen te gaan, is er de mogelijkheid om met een bus mee te rijden. Inschrijven kan tot 1 april via de website van Recreatie.

 

Dit jaar vertrekken de vrachtwagen rond 12.00 uur vanaf de Grolsch Veste in Enschede. Deze wagens rijden in 10 colonnes van 40 vrachtwagen door onder andere Enschede, Deurningen, Weerselo, Fleringen, Tubbergen, Geesteren, Vasse, Ootmarsum, Fleringen, Zenderen, Borne, Boekelo.


Bij de Grolsch Veste zijn gedurende de hele dag leuke activiteiten, waaronder optredens van diverse artiesten. Iedereen is van harte welkom bij de Grolsch Veste of langs de route!

meer nieuws

 
27 mei 2019