Succesvolle Week van Zorg en Welzijn
Nieuws

Succesvolle Week van Zorg en Welzijn

20 maart 2019  |  deel dit bericht

Op woensdag 13 maart was het gezellig druk tijdens de Open Dag in het Ontmoetingscentrum op de LosserHof. Diverse belangstellenden kwamen zien en ervaren hoe wij ons doel om ‘jouw leven samen te ondersteunen, dichtbij en deskundig’ realiseren.

 

Er waren drie informatiebijeenkomsten in het Ontmoetingscentrum op de LosserHof. Deze waren vooral gericht op mensen die een opleiding willen volgen. De presentaties werden gevolgd door een rondleiding over het terrein van de LosserHof. Iedereen kon hier bij aansluiten.

Daarnaast waren onze recruiters aanwezig om sollicitatietips te geven, cv’s te checken en de actuele vacatures binnen De Twentse Zorgcentra te bespreken. Ook kon men terecht bij de trajectbegeleider voor informatie over mogelijke plaatsing binnen onze organisatie.

Tijdens de Open Dag kwam RTV Oost langs en heeft Harco de Bruin, regiomanager van Losser, samen met Elles en Robert, live op de radio alles uitgelegd over de Open Dag (Beluister hier het fragment).

 

Buitenlocaties

Gedurende de Week van Zorg en Welzijn kon u ook bij diverse (buiten-)locaties van De Twentse Zorgcentra een kijkje komen nemen.

Op woensdag 13 maart was er ook Open Dag bij de Groenderij, Artdesch en HeerlijkHappy in Almelo, de Kubiek en de MultiMedia werkplaats in Rijssen, Klussendienst de Noaber in Enschede én DAC Tubbergen en de Delle in Tubbergen. Op donderdag 14 maart hadden het Midden in Vriezenveen en de Burg in Nijverdal hun deuren open. Alle locaties kijken met een positief gevoel terug op hun Open Dag. Extra publiciteit was er voor de Noaber; daar kwam 1Twente Enschede langs (Klik hier voor het filmpje).

 

De Open Dagen waren in het kader van de landelijke Week van Zorg en Welzijn van 11 t/m 16 maart 2019. Honderden zorg- en welzijnsorganisaties openden tijdens deze week hun deuren om aan Nederland te laten zien hoe het er aan toegaat op de werkvloer. Het thema van 2019 was ‘Maak kennis met kunde’.

Foto's Week van Zorg en Welzijn 2019

meer nieuws

 
27 mei 2019