Flink geklust tijdens NLdoet 2019
Nieuws

Flink geklust tijdens NLdoet 2019

17 maart 2019  |  deel dit bericht

Afgelopen vrijdag en zaterdag 15 en 16 maart werd er, ondanks het regenachtige weer, flink geklust, gepoetst, in tuintjes gewerkt en geschilderd bij De Twentse Zorgcentra. In het kader van NLdoet hebben verschillende lokale bedrijven, scholen, maar ook groepsbegeleiders, familieleden van bewoners en vriendengroepen de handen uit de mouwen gestoken.

 

Meer dan 150 vrijwilligers hebben flink geklust op verschillende locaties van De Twentse Zorgcentra in Enschede, Hengelo, Losser, Almelo, Nijverdal en Tubbergen. De klussen waren heel divers. En… het resultaat mag er wezen!

Heel veel dank aan alle vrijwilligers die mee hebben geholpen. Het was geweldig!

 

De vrijwilligers die geholpen hebben, kwamen onder andere van de Rabobank, een Oldenzaalse vriendengroep, een zussengroep, MBO (ROC) en HBO studenten, leerlingen van de internationale school Twente, Wijkracht Hengelo, Aan de Slag (Almelo), de Lionsclub (Almelo), de Rotary (Almelo), Arbo Unie (Hengelo), individuen, Stafbureau Kwaliteit & Veiligheid van De Twentse Zorgcentra, Verhoeve BV, eigen vrijwilligers, familie, cliënten en eigen medewerkers. En in april komen Timberland en Zorgkantoor Menzis nog.

 

Ook met een groep collega’s of een vriendengroep helpen op één van onze vele locaties? Kijk dan op www.detwentsezorgcentra.nl of neem contact op met onze coördinatoren vrijwilligerswerk via 06 4272 1982 (regio Enschede en Losser e.o.) of 06 5127 7328 (regio Almelo e.o.).

 

meer nieuws

 
27 mei 2019