Meedoen met de Marathon van Enschede
Nieuws

Meedoen met de Marathon van Enschede

11 februari 2019  |  deel dit bericht

Inmiddels is het een goede traditie dat we met een grote groep cliënten, ouders/verwanten en medewerkers meedoen met de Marathon van Enschede. En zondag 14 april is het weer zover!

De Twentse Zorgcentra is er trots op dat wij op deze dag zichtbaar zijn en wil deelname graag mogelijk maken. Dat betekent dat ieder zelf moet zorgen voor de benodigde gretigheid en energie en dat de organisatie zorgt voor de inschrijving, de kosten en een hardloopshirt. We gaan weer verzamelen bij een gezellige tent op de markt. Opwarmen en uitpuffen…

 

We gaan meedoen op de 5 km (start om 10.15 uur), de 10 km (start om 13.30 uur) en voor de ‘diehards’ de 21 km (start om 10.00 uur).

Opgave kan bij Peter.Effing@detwentsezorgcentra.nl (Onder vermelding van naam, voornaam, afstand, maat hardloopshirt en emailadres).

Dus hardlopers en fanatiekelingen: geef je op! Dit kan tot 16 maart a.s.!

Op de website www.enschedemarathon.nl staat alle informatie die u verder nodig heeft.

 

G-run Lonneker

Voor cliënten is er op zondag 14 april ook weer de traditionele G-run oftewel de Lonnekerloop. Meer informatie hierover via https://www.dtzcrecreatie.nl/activiteit/lonnekerloop-onderdeel-marathon-enschede2019/

 

meer nieuws