Kenniscafť 'Mediawijsheid voor begeleiders' op 14-02-2019
Nieuws

Kenniscafť 'Mediawijsheid voor begeleiders' op 14-02-2019

22 januari 2019  |  deel dit bericht

Helaas gaat dit Kenniscafé niet door.

 

Mediawijsheid omvat alles wat te maken heeft met nieuwe media, sociale media, internet, smartphones, tablets en hoe veilig en slim hiermee om te gaan. Hoe ga jij, als begeleider, om met mediawijsheid en loop je ook wel eens tegen dilemma’s aan? Wil je weten op welke wijze je de cliënt hierin goed kunt ondersteunen en goed kan omgaan met zijn privacy? Cliënten vertellen hoe zij hun privacy ervaren bij gebruik van social media. Hoe ga jij om met vriendschapsverzoeken op Facebook en Whatsapp berichten van cliënten?


Wil jij als begeleider hier meer ‘wijs’ over worden en samen in gesprek gaan over de dilemma’s? Kom dan naar het interactieve Kenniscafé op 14 februari in het OC op de LosserHof. Het Kenniscafé is van 16.00 tot 18.00 uur.

 

Het Kenniscafé is primair bedoeld voor en door medewerkers van De Twentse Zorgcentra, maar ouders, verwanten of externe netwerken zijn ook van harte uitgenodigd. Het Kenniscafé is een plek waar we informeel kennis en ontwikkelingen met elkaar delen en doorgeven.

 

Aanmelden kan door een mail te sturen naar LerenenOntwikkelen@detwentsezorgcentra.nl.

(medewerkers van De Twentse Zorgcentra kunnen zich aanmelden via intranet)

meer nieuws