Heb jij interesse in een dagje sauna?

Lees de informatie goed door en vul het onderstaande formulier in.

 

Aanmelden kan tot 1 februari a.s.

We beginnen het jaar 2019 goed! Omdat De Twentse Zorgcentra lid is van WGV Zorg en Welzijn, mogen zij ons een mooi cadeau aanbieden in het kader van de Week van Zorg en Welzijn (WZW).

 

Een dagje sauna cadeau

Heel Holland Zorgt, de samenwerkingspartner voor de Week van Zorg en Welzijn, heeft voor het derde jaar op rij een mooie deal gesloten met International Wellness Resort. Net als de afgelopen twee jaar doet IWR een dagje sauna cadeau aan onze medewerkers in één van hun wellness resorts (ter waarde van €32,50)! Een hele leuke opsteker voor alle hardwerkende zorg- en welzijnsmedewerkers, die op deze manier in het zonnetje gezet kunnen zetten.

 

Hoe gaat het in zijn werk?

De vouchers zijn vergelijkbaar met vorig jaar; iedere voucher geeft gratis toegang voor één persoon. Bezoekers moeten zich registreren op een website en betalen hiervoor alleen 5 euro boekingskosten. De deelnemende sauna’s zijn opnieuw: Veluwse Bron (Emst, Apeldoorn), Zwaluwhoeve (Hierden, Harderwijk), Elysium (Den Haag), Spapuur (Tilburg), Thermen Holiday (Schiedam) en SpaWell (Peize, Groningen).

 

Elke geïnteresseerde medewerker krijgt twee vouchers (zolang de voorraad strekt), zodat hij of zij in gezelschap kan genieten van een welverdiende saunadag in één van de resorts. De vouchers zijn geldig van 1 maart tot en met eind juni 2019. Er is een limiet aan het aantal beschikbare saunavouchers voor onze organisatie. Op dit moment is niet bekend hoeveel saunavouchers we rond half februari gaan ontvangen. Mochten dat er minder zijn dan het aantal geïnteresseerde medewerkers, dan zal er geloot worden.

 

Uitgifte vouchers

Via de mail krijg je bericht of je vouchers kunt ophalen en wanneer. Per regio is er één uitgiftepunt:

- regio Enschede: afdeling Communicatie, villa Bouwhuis, 2e verdieping

- regio Losser: restaurant LosserHof

- regio Almelo: HeerlijkHappy


Heb je nog vragen? Neem contact op met de afdeling Communicatie via Communicatie@dtzc.nl of 088 - 430 4017

Voor - en achternaam: *
Gewenst afhaalpunt: *


Mailadres: *
* verplicht