Jaarlijkse feestavonden vrijwilligersÖ. wat was het gezellig!
Nieuws

Jaarlijkse feestavonden vrijwilligersÖ. wat was het gezellig!

19 december 2018  |  deel dit bericht

Het is weer december……. bijna einde jaar, een goed moment om stil te staan bij hetgeen er gebeurd is het afgelopen jaar binnen het vrijwilligerswerk in de 3 regio’s. Dit hebben de vrijwilligers gedaan tijdens de feestavonden op 12, 13 en 14 december in Almelo, Losser en Enschede. We kunnen terugkijken op een jaar met weer een toegenomen aantal vrijwilligers, een jaar met nieuwe ontwikkelingen in vrijwilligersland en een jaar waarin ook vrijwilligers hun jubileum vierden.

 

De feestavond is ook een blijk van waardering en dank voor alle inzet en betrokkenheid van het afgelopen jaar. Heel traditiegetrouw knetterde het vuur in de vuurkorven en bij binnenkomst stond een heerlijk welkomstdrankje klaar.

 

Na het openingswoord werden alle aanwezige jubilarissen in het zonnetje gezet door één van de managers. Vervolgens was er een heerlijk buffet voor alle vrijwilligers, in de in kerstsfeer gehulde restaurants. Complimenten voor onze medewerkers en cliënten van de drie restaurants! Dit jaar zijn ook de bestuurlijke vrijwilligers uitgenodigd voor de vrijwilligersavond, wat door iedereen als positief is ervaren.

 

Er was gezelligheid, ook mede dankzij de muzikale talenten van Roon Reysoo en Robbie, en Robin en Thijs, zij brachten veel sfeer en gezelligheid. We kunnen zeggen dat het zeer geslaagde feestavonden waren.

 

Voor het nieuwe jaar wensen we u alle goeds, gezondheid en een hele prettige samenwerking toe.

Nogmaals bedankt voor uw inzet van het afgelopen jaar!!!

 

Kerstgroeten van Ada Weelink en Paula Oude Hengel, vrijwilligerscoördinatoren

Vrijwilligersavonden 2018

meer nieuws