Kerstmarkt stadsboerderij Beeklust 12 december 2018
Nieuws

Kerstmarkt stadsboerderij Beeklust 12 december 2018

27 november 2018  |  deel dit bericht

Op stadsboerderij Beeklust kan iedereen op woensdag 12 december genieten van de echte kerstsfeer. Snuffel tussen de vele verlichte kraampjes, geniet van de muziek en warm op bij de vuurtjes en de warme chocolademelk. De kerstmarkt vindt plaats van 16.00 tot 20.30 uur aan Ledeboerslaan 3 Almelo. Naast de kraampjes is er een DJ die kerstliedjes draait, treedt popkoor Vocal Group Update op, is er een lootjeskraam met leuke prijzen en gaat het echte kerstverhaal gespeeld worden.

 

Er zijn weer veel aanbieders met verschillende producten aanwezig met een kraam op de kerstmarkt. Enkele aanwezigen zijn: De Groenderij, Heerlijk Happy, Germany Delicatessen, Interactcontour, Jolidi, Naturhuus Almelo en Zorgboerderij Het Wierke.

 

Parkeren
Bij stadsboerderij Beeklust is weinig tot geen gelegenheid om de auto te parkeren tijdens de kerstmarkt. Bezoekers kunnen de auto plaatsen bij het winkelcentrum en in de parkeergarage op het Van Gogh Plein Almelo. Dit is op slechts twee minuten loopafstand. Voor fietsers is er wel gelegenheid om te parkeren bij de stadsboerderij.

 

Vrijwilligers gezocht
Voor de kerstmarkt zoeken zij ook nog vrijwilligers om te helpen. Als vrijwilliger kunt u helpen bij onder andere de verkoopkraam, de lootjeskraam en koffie rondbrengen. Aanmelden kan door een mail te sturen naar: mark.brinks@detwentsezorgcentra.nl.

meer nieuws