Nieuwe manager Behandeling 1 januari 2019
Nieuws

Nieuwe manager Behandeling 1 januari 2019

15 november 2018  |  deel dit bericht

De raad van bestuur is verheugd te kunnen meedelen dat John Keunen op 1 januari 2019 in dienst treedt als manager Behandeling. In september en oktober hebben gesprekken plaatsgevonden in verschillende breed samengestelde commissies voor de selectie van een nieuwe manager Behandeling. John is daaruit unaniem als voorkeurskandidaat naar voren gekomen.

 

John is op dit moment regiomanager bij het RIBW Arnhem en Veluwe Vallei voor de regio Ede, Wageningen, Rhenen en Renkum. Hij heeft daarnaast ervaring opgedaan in het welzijnswerk en het sociaal domein. Ook heeft hij als begeleider gewerkt in de psychiatrie en in de verstandelijk gehandicaptenzorg. Hij heeft een bachelor Social Work gedaan, aangevuld met een voortgezette managementopleiding en een master Bedrijfskunde.

 

In januari zal John het stokje overnemen van de huidige interimmanager, Peter Roemaat. Peter blijft nog tot half januari voor introductie van en overdracht aan John. John heeft de intentie uitgesproken zich voor langere tijd aan De Twentse Zorgcentra te willen verbinden.


Wij wensen John alvast succes in zijn nieuwe functie.

meer nieuws

 
16 oktober 2018