Uitnodiging kerstmarkt 2018
Nieuws

Uitnodiging kerstmarkt 2018

13 november 2018  |  deel dit bericht

Deze week valt de uitnodiging voor de kerstmarkt bij alle medewerkers, vrijwilligers en gepensioneerden (<1 jaar) op de deurmat. De kerstmarkt is op dinsdag 11 december 2018 van 10.00 - 22.00 uur ​in hangar 11 op Vliegveld Twenthe.

 

Bij ontvangst op de sfeervolle markt krijgt u een bigshopper, een kerstkaart, een cadeau en (breek)muntjes ter waarde van €35,- De muntjes kunt u besteden bij 14 verschillende kraampjes. Onder het genot van een hapje (verzorgd door HeerlijkHappy) en een drankje, stelt u dan zelf uw ‘kerstpakket’ samen. Nieuw dit jaar is dat u op eigen kosten (onbeperkt) artikelen mag bijkopen. Hierbij is het niet zeker dat u per pin kunt betalen.

 

De brief (op naam) is uw toegangsbewijs voor de kerstmarkt. Neem deze brief dus mee naar de kerstmarkt. Bent u niet in de gelegenheid om zelf langs te komen? Vraag dan een collega of een familielid en geef hem of haar deze brief mee. Er worden geen kerstpakketten opgestuurd en er zijn ook geen cadeaubonnen beschikbaar.

Klik hier voor meer informatie en de routebeschrijving.

 

Hebt u op 26 november nóg geen brief ontvangen? Of hebt u vragen over de kerstmarkt? Neem dan contact op met het secretariaat raad van bestuur via 088 430 4001 of secretariaatRvB@detwentsezorgcentra.nl

meer nieuws

 
16 oktober 2018