Opening Artdesch en woonlocatie Leemhorst
Nieuws

Opening Artdesch en woonlocatie Leemhorst

02 oktober 2018  |  deel dit bericht

Op woensdag 17 oktober van 10.30 tot 12.00 uur is de feestelijke opening van woonlocatie Leemhorst én Artdesch, creatief centrum met kunstuitleen en cadeauwinkel. Om 11.00 uur zal wijkwethouder dhr. Van Mierlo samen met 2 cliënten het pand aan de Leemhorst 14 te Almelo officieel openen.

 

Sinds de verhuizing naar deze locatie, afgelopen voorjaar, is er hard gewerkt om alles en iedereen op z’n plek te krijgen. Bovendien is de buitenzijde voorzien van de nieuwe huisstijl van Artdesch! Alles is met eigen ogen te bewonderen tijdens de opening. Aansluitend, tussen 12.00 en 15.00 uur, heeft Artdesch een open dag gepland die bezocht kan worden.

 

In de werkplaatsen van Artdesch werken mensen met een verstandelijke beperking. De locatie is kleinschalig en de sfeer is gemoedelijk. De nadruk ligt op het maken van kunst en kunstzinnige producten. Samen vormen ze een hechte groep waarin met veel plezier, trots en voldoening wordt gewerkt.

 

Woonlocatie Leemhorst vormt een warm thuis voor de ouder wordende verstandelijk beperkte cliënt. Hier wordt extra aandacht besteed aan de zorg rondom dementie en de achteruitgaande lichamelijke conditie. De kracht ligt in de individuele aandacht bij ADL en dagbesteding en het kijken door de beperking heen naar de wensen en de mogelijkheden van de cliënt.

 

Tijdens de feestelijke opening op woensdag 17 oktober willen we graag onze locatie laten zien. Als u zin heeft, bent u van harte welkom om Leemhorst 14 te bezoeken.

Bekijk hier de uitnodiging.

meer nieuws

 
16 oktober 2018