Vervolg woningbrand LosserHof
Nieuws

Vervolg woningbrand LosserHof

19 september 2018  |  deel dit bericht

Zoals bekend heeft zaterdagavond op locatie de LosserHof korte tijd een brand gewoed bij een woning. Op dit moment is er nog 1 cliënt die op een alternatieve locatie verblijft en dit zal de komende maanden ook zo blijven. Alle andere cliënten van Rondweg 26 zijn terug naar hun vertrouwde plek.

 

Nazorg/BedrijfsOpvangTeam

Uiteraard is er veel aandacht voor nazorg voor alle betrokkenen. Het BedrijfsOpvangTeam van De Twentse Zorgcentra is druk bezig om contact te leggen met alle medewerkers die zaterdagavond aanwezig waren.

 

Onderzoek

De komende tijd zullen er diverse onderzoeken worden opgestart o.a. naar de oorzaak van de brand. De politie heeft haar onderzoek afgerond en de ruimte vrijgegeven. Daarnaast is er een flinke schadepost die afgehandeld moet worden. Denk hierbij aan schoonmaakkosten, extra personele kosten en kosten om de woning weer volledig bewoonbaar te maken. De verzekering wordt hiervoor ingeschakeld.

 

Bedankt

In de vorige berichten is al een woord van dank naar het hele nachtzorg-team en de hulpdiensten gegaan. Maar natuurlijk moeten de medewerkers van Rondweg 26 niet vergeten worden! Zij zijn met z’n allen gekomen om alles in goede banen te leiden ná de brand. Bedankt hiervoor en veel sterkte de komende tijd!

meer nieuws

 
16 oktober 2018