Coach Melanie in actie tijdens de Zomertoer
Nieuws

Coach Melanie in actie tijdens de Zomertoer

31 juli 2018  |  deel dit bericht

Coach Melanie helpt mee tijdens de Zomertoer: ''Vorige week maandag werd ik aan het einde van de ochtend gebeld dat er ziekte was in de nachtdienst voor de nacht van maandag op dinsdag. Nadat ik mijn reguliere werk af had, ben ik in de loop van de middag naar huis gegaan. Na het eten even een uurtje het bed in gekropen om met goede moed me te melden bij de nachtpost om 21.45 uur.

Ik heb bij de overdracht gezeten en meegeschreven, daarna werd ik door een collega van de nachtdienst meegenomen op ronde. Het voordeel is dat ik verpleegkundige ben, dus ze kon me meteen aan het werk zetten. Tot ongeveer 2.30 uur in de nacht was het flink aanpoten met ons vijven. Vier mensen op rondes, eentje achter de computer. Per telefoon stonden we met elkaar in verbinding en werden we buiten de reguliere nachtwerkzaamheden als wisselliggingen, verdrogingen, medicatie geven en dergelijke, doorgestuurd naar cliënten waarvoor extra aandacht nodig was door wat voor reden dan ook.

 

Tussen 2.30 en 4.30 uur was het relatief rustig op een enkele actie na.Vanaf 4.30 uur begon het weer te lopen, totdat de vroege diensten zich weer melden.

 

Al met al een leerzaam en productieve nacht, waarin de zorgmedewerker / verpleegkundige in mij weer naar boven kwam.''

meer nieuws

 
16 oktober 2018