De Twentse Zorgcentra zoekt Manager Behandeling
Nieuws

De Twentse Zorgcentra zoekt Manager Behandeling

18 juli 2018  |  deel dit bericht

Voor De Twentse Zorgcentra zoeken wij een enthousiaste, inspirerende en innovatieve verandermanager die verbindt en samen met de behandelaren én externe partners vorm en inhoud geeft aan de ambities.

 

De manager Behandeling is iemand die ruime kennis en ervaring heeft op academisch niveau op het gebied van organisatie- en (cultuur)veranderingsvraagstukken, kwaliteit van zorg (voor mensen met een verstandelijke beperking) én van bedrijfsvoering. Iemand die ruime ervaring heeft met het geven van leiding en/of coachen van (hoogopgeleide) professionals in een matrix structuur. Een netwerker die het regionale speelveld kent of in snel tempo leert kennen, anticipeert en kansen ziet en duurzame relaties opbouwt met alle relevante in- en externe samenwerkingspartners.

Tenslotte zoeken wij iemand die voorop loopt, gewend is autonoom te denken en indien nodig met ‘out of the box’ oplossingen komt. De manager Behandeling valt rechtstreeks onder de tweehoofdige Raad van Bestuur en maakt deel uit van het Management Team. Hij/zij vertegenwoordigt in het MT het aandachtsgebied Kwaliteit van Zorg en werkt daarom nauw samen met de regiomanagers.

 

Klik hier voor meer informatie over deze functie.

meer nieuws

 
16 oktober 2018