Druk weekend voor Stadsboerderij Beeklust!
Nieuws

Druk weekend voor Stadsboerderij Beeklust!

02 juli 2018  |  deel dit bericht

Op vrijdag 29 juni om 16.00 uur was de feestelijke onthulling van een heel speciaal bankje bij Stadsboerderij Beeklust. Mevrouw W.H. Verweij was jarenlang lid van serviceclub Soroptimist International, club Almelo. In februari 2017 overleed zij op 93-jarige leeftijd en ze liet Soroptimisten Almelo een geldbedrag na. Hiervan zijn 2 parasols en een prachtig houten bankje gekocht voor de cliënten èn voor de bezoekers van Stadsboerderij Beeklust. De Soroptimisten Almelo helpen vaker de Stadsboerderij en Mientje Verweij kwam er graag en zeer regelmatig. De onthulling vond plaats met cliënten van de boerderij, Soroptimisten en andere belangstellenden.

Foto's via twentsefotosite.nl

 

Soroptimist Club Almelo is een serviceclub, die deel uitmaakt van de wereldwijde organisatie van Soroptimist International. In meer dan 125 landen streven ruim 100.000 vrouwen naar de verbetering van mensenrechten en de status van vrouwen en kinderen door middel van projecten en fundraising. De Unie van Soroptimistclubs (Nederland, Suriname en Curaçao) telt 104 clubs met ca. 3.500 leden.

 

Pré Allee

Gisteren (zondag 1 juli) werd in een ongedwongen sfeer de Pré Allee gelopen in het buitengebied van Almelo. Gewoon voor de gezelligheid, maar ook om na te gaan of je (al) in staat was om de kidsrun, de 5 of 10 kilometer hard te lopen. Start en finish waren bij Stadsboerderij Beeklust.

Foto's via twentsefotosite.nl

 

 

meer nieuws