Geslaagd tuinfeest Kerkstraat
Nieuws

Geslaagd tuinfeest Kerkstraat

22 juni 2018  |  deel dit bericht

Op zaterdag 9 juni was het jaarlijkse besloten tuinfeest voor bewoners, familie, vrijwilligers, buren en personeel. Deze keer ter ere van een jubileumjaar: 15 jaar Kerkstraat. Het feest startte met koffie/thee en een gebakje en in het welkomswoord werd stilgestaan bij de bereikte mijlpaal.

Vervolgens startte de vogelshow van Valkerij Rijssen. De vogels konden helaas niet vliegen, maar toch was het een groot succes. Valkenier Gerrit liep met de vogels langs de mensen, waarbij er gelegenheid was om foto's te maken. De feestvreugde werd nog groter door de muziek van de ingehuurde DJ/zanger en de geserveerde puntzak patat met snack. Er werd zelfs een dansje gewaagd.

De stemming zat er goed in, het zonnetje scheen en familie en bewoners hebben erg genoten van de tijd en aandacht van en met elkaar, vrijwilligers en buren.

 

Het bedachte cadeau, een Tovertafel, heeft de Kerkstraat helaas nog niet kunnen realiseren. Via crowdfunding is er te weinig geld binnen gekomen. Maar daar laat het personeel het uiteraard niet bij zitten; zij gaan op andere manieren proberen de Tovertafel alsnog aan te schaffen.

 

De Kerkstraat is één van onze buitenlocaties. Het is een woongroep met 4 groepen waar in totaal 21 cliënten wonen met een verstandelijke - meervoudige beperking in de leeftijd van 20 t/m 78 jaar. Een hele diverse groep waar iedereen als individu wordt behandeld. Een team van enthousiaste collega’s zet zich in om het leven van de cliënten zo fijn mogelijk te laten verlopen. Er wordt altijd gekeken naar de behoeftes van de cliënten en daar wordt op ingespeeld. De missie van de Kerkstraat is om een situatie te creëren waarin iedereen zich veilig en thuis voelt. Alle cliënten zijn gelijkwaardig en uniek!

Tuinfeest Kerkstraat

meer nieuws