Bericht van de werkgroep Parkeerbeleid 't Bouwhuis
Nieuws

Bericht van de werkgroep Parkeerbeleid 't Bouwhuis

21 juni 2018  |  deel dit bericht

‘t Bouwhuis is nu bijna een half jaar een erf. De regels die daarbij horen zijn: parkeren op een parkeerplaats, maximale snelheid is 15 kilometer per uur én cliënten hebben altijd voorrang. Gelukkig staan er al heel veel auto’s op P1 en P2. De tijdelijke gele bordjes op het terrein zijn inmiddels verdwenen en vervangen voor blauwe lijnen.

 

Er zijn een aantal speciale parkeerplaatsen:

  • Parkeervakken gemarkeerd met een blauwe streep: alléén voor kort parkeren, maximaal 2 uur. Parkeerschijf verplicht en zichtbaar achter de voorruit.
  • Parkeervak gemarkeerd met nummerbord: alléén voor de auto met overeenkomstig nummerbord.
  • Parkeervak nabij een laadpaal. Er zijn twee parkeervakken bij ’t Bouwhuis aan de lange zijde van P1. Dit is alleen voor elektrisch oplaadbare auto’s.

 

Ook zijn er een aantal ontheffingen:

  • Invalidenkaart, zichtbaar achter de voorruit. Vrij parkeren op het hele terrein. Deze parkeerontheffing is aan te vragen via Herma.Slot@dtzc.nl
  • Leveranciers, alleen na toestemming verkrijgbare speciale kaart via het Facilitair Meldpunt. De kaart moet zichtbaar zijn achter de voorruit. Vrij parkeren op het terrein.

 

NB. Belangrijk hierbij is dat de doorgang te allen tijde beschikbaar is voor groot transport, brandweer en ambulance. Voorkom schades of een boete. Parkeer niet elders op het terrein in bermen, het gras of in plantsoenen. Het parkeerbeleid geldt 7 dagen per week, 24 uur per dag.

 

meer nieuws