Stem op Stichting Goal
Nieuws

Stem op Stichting Goal

21 juni 2018  |  deel dit bericht

In regio Twente zijn 12 aanvragen genomineerd voor financiering vanuit het Menzisfonds. Het Menzisfonds is er om samen met maatschappelijke organisaties te werken aan meer leefkracht en slimmere zorg in haar regio’s.

 

Het evenement ‘Survivallen met de politie Twente’ is één van de genomineerden. Dit is een dag dat de bewoners van De Twentse Zorgcentra samen met de politie Twente een parcours van ongeveer 3 kilometer met allerlei obstakels gaan overwinnen. Dat doen we dit jaar op dinsdag 9 oktober. Het is een hele gave dag waarin bewegen, jezelf overwinnen en elkaar respecteren centraal staan. Het is echter ook een dag waar behoorlijk veel kosten aan zitten. Dit is ook één van de redenen dat de aanvraag voor het Menzisfonds is ingediend.

 

Stemmen

Alle Menzis-verzekerden in de Regio Twente van 18 jaar en ouder met een geldig e-mailadres ontvangen 19 juni 2018 een e-mail waarmee ze op één van de genomineerde projecten kunnen stemmen. We willen u dan ook vragen, als u verzekerd bent bij Menzis, om te stemmen op het evenement ‘Survivallen met de politie Twente’ van Stichting Goal. Bedankt!

meer nieuws