Aanvraag hand- en spandiensten zomer 2018

Graag willen we precies willen weten welke hand- en spandiensten nodig zijn en wanneer. Hoe duidelijker dit omschreven is, des te groter de kans op hulp. Vul het formulier in voor je woon- of dagbestedingsgroep zodat de ondersteunende diensten gericht kunnen kijken waar en wanneer ze kunnen helpen.

 

NB. Het aanvragen en het oplossen van de openstaande diensten valt onder het Coördinatiepunt Flex! Dit hoort niet bij deze zomeractie van 2018!

 

Informeer vervolgens jouw collega’s, zodat iedereen op de hoogte is van deze aanvraag (maak evt copy). Indien iemand kan ondersteunen, zal hij/zij contact opnemen. Als een ondersteuningsvraag niet meer nodig is, mail dit dan naar de afdeling Communicatie (Communicatie@dtzc.nl)

Naam groep: *
Regio: *


Naam aanvrager: *
Welke hulp is nodig? *
Welke dag/data? *
Opmerkingen:
* verplicht

nieuws
 • 22-06-2018
  lees meer
  Geslaagd tuinfeest Kerkstraat

  Op zaterdag 9 juni was het jaarlijkse besloten tuinfeest voor bewoners, familie, vrijwilligers, buren en personeel. Deze keer ter ere van een jubileumjaar: 15 jaar Kerkstraat. Het feest startte met koffie/thee en een gebakje en in het welkomswoord werd stilgestaan bij de bereikte mijlpaal. Vervolgens startte de vogelshow van Valkerij Rijssen. De vogels konden helaas niet vliegen, maar toch was...

 • 21-06-2018
  lees meer
  Nieuwe website LoHo

  De LoHo heeft een vernieuwde website. Ook geven ze nu elke vrijdagochtend een slagroomtaart weg aan de luisteraars, dus luister gezellig mee! Deze slagroomtaart wordt mogelijk gemaakt door Brood@home. Bekijk hier de nieuwe website.

 • 21-06-2018
  lees meer
  Bericht van de werkgroep Parkeerbeleid 't Bouwhuis

  ‘t Bouwhuis is nu bijna een half jaar een erf. De regels die daarbij horen zijn: parkeren op een parkeerplaats, maximale snelheid is 15 kilometer per uur én cliënten hebben altijd voorrang. Gelukkig staan er al heel veel auto’s op P1 en P2. De tijdelijke gele bordjes op het terrein zijn inmiddels verdwenen en vervangen voor blauwe lijnen.   Er zijn een aantal...

meer nieuws