Twente Gezond !

Gezond leven doen mensen zelf, op de plek waar ze wonen, werken en naar school gaan. De partners in Twente Gezond brengen in Twente een beweging op gang die mensen inspireert om aan hun gezondheid te werken en hen daarbij ondersteunt. Dit verhoogt de kwaliteit van leven en draagt bij aan een gezonder en vitaler Twente, waarin iedereen naar vermogen kan meedoen.

De Twentse Zorgcentra is in de zomer van 2016 partner geworden in dit platform en het aantal partners vanuit de zorg, welzijn , onderwijs en bedrijfsleven is nog steeds groeiend.

 

Twente gezond is geïnspireerd op de werkwijze van het Nationaal Programma Preventie ‘Alles is gezondheid ….’ Twente Gezond is een platform van publieke en private organisaties in Twente: bedrijven, onderwijsinstellingen, instellingen op het gebied van gezondheid, welzijn, participatie, zingeving, etc. Het platform Positieve Gezondheid wil een versnelling teweeg brengen in de gezondheid in Twente dat is de inzet van Twente Gezond!

 

Kijk op de website http://www.twente-gezond.nl/ voor meer informatie, blogs, activiteiten en een overzicht van onze partners.