Kerstmarkt voor medewerkers en vrijwilligers 

Ook dit jaar organiseert De Twentse Zorgcentra een kerstmarkt zodat medewerkers, vrijwilligers en gepensioneerden (<1 jaar) zelf hun kerstpakket kunnen komen samenstellen.

 

Bekijk hier de uitnodiging van de raad van bestuur.

 

Datum en tijd

De kerstmarkt is op dinsdag 11 december 2018 van 10.00 - 22.00 uur ​in hangar 11 op Vliegveld Twenthe.

 

Bij ontvangst op de sfeervolle markt krijgt u een bigshopper, een kerstkaart, een cadeau en (breek)muntjes ter waarde van €35,- De muntjes kunt u besteden bij 14 verschillende kraampjes. Onder het genot van een hapje (verzorgd door HeerlijkHappy) en een drankje, stelt u dan zelf uw ‘kerstpakket’ samen. Nieuw dit jaar is dat u op eigen kosten (onbeperkt) artikelen mag bijkopen. Hierbij is het niet zeker dat u per pin kunt betalen.

 

Toegangsbewijs

De brief (op naam) is uw toegangsbewijs voor de kerstmarkt. Neem deze brief dus mee naar de kerstmarkt. Bent u niet in de gelegenheid om zelf langs te komen? Vraag dan een collega of een familielid en geef hem of haar deze brief mee. Er worden geen kerstpakketten opgestuurd en er zijn ook geen cadeaubonnen beschikbaar.

 

Ingang

De ingang van de kerstmarkt is aan de voorkant van hangar 11, vlakbij de parkeerplaats. Hier staat een grote vlag van De Twentse Zorgcentra. Vraag zonodig de verkeersregelaars. 

U loopt, eenmaal binnen, door een lange gang naar de kerstmarkt. Bij de entree van de kerstmarkt is een onbewaakte garderobe aanwezig.

 

Foto/film

Tijdens de kerstmarkt worden er foto's gemaakt en er wordt gefilmd. Wilt u liever niet herkenbaar in beeld? Geef dit dan aan bij de fotograaf of cameraman/-vrouw.

De foto's en filmbeelden worden gebruikt voor communicatie-doeleinden.

 

Vragen

Heeft u vragen over de kerstmarkt? Neem dan contact op met het secretariaat raad van bestuur via 088 430 4001 of secretariaatRvB@detwentsezorgcentra.nl.

Assortiment

De volgende leveranciers zijn aanwezig:

De artikelen die zij aanbieden, zijn allemaal goedkoper dan in de winkel.

 

Vanuit onze eigen dagbesteding zijn aanwezig:

Praktische informatie

Routebeschrijving

Hoe komt u bij Vliegveld Twenthe?

Klik hier om uw route online te plannen.

Of gebruik als navigatie-adres: Vliegveldweg 345 in Enschede. In de bocht met de Oude Deventerweg kunt u het terrein van Vliegveld Twenthe oprijden. Bij de entree staat een verkeersregelaar. Ook is er bebording aanwezig op het terrein.

 

Parkeren

U kunt (gratis) parkeren op de parkeerplaats voor hangar 11. Er zijn verkeersregelaars aanwezig die u begeleiden naar de juiste parkeerplek.

 

Openbaar Vervoer/Fiets

Helaas is deze locatie niet bereikbaar met het Openbaar Vervoer. Per fiets kunt u dezelfde routebeschrijving aanhouden als per auto.