Kerstmarkt voor medewerkers en vrijwilligers 

Ook dit jaar organiseert De Twentse Zorgcentra een kerstmarkt zodat medewerkers, vrijwilligers en gepensioneerden (<1 jaar) zelf hun kerstpakket kunnen komen samenstellen.

 

 

 

Datum en tijd

De kerstmarkt is op vrijdag 13 december 2018 van 10.00 - 20.00 uur ​in hangar 11 op Vliegveld Twenthe.

 

Bij ontvangst op de sfeervolle markt krijgt u, in het kader van duurzaamheid, een linnen tas en herbruikbare muntjes ter waarde van € 40,-. De muntjes kunt u besteden bij 17 verschillende kraampjes. Onder het genot van een hapje (verzorgd door HeerlijkHappy) en een drankje, stelt u dan zelf uw ‘kerstpakket’ samen. Ook is het mogelijk om op eigen kosten (onbeperkt) artikelen bij te kopen. Hierbij is het niet zeker dat u per pin kunt betalen.

 

Toegangsbewijs

De brief (op naam) is uw toegangsbewijs voor de kerstmarkt. Neem deze brief dus mee naar de kerstmarkt. Bent u niet in de gelegenheid om zelf langs te komen? Vraag dan een collega of een familielid en geef hem of haar deze brief mee. Er worden geen kerstpakketten opgestuurd en er zijn ook geen cadeaubonnen beschikbaar.

Uit alle ingeleverde brieven wordt een aantal gelukkige winnaars van een kerstrelatiegeschenk getrokken. Deze mensen krijgen in januari persoonlijk bericht.

 

Ingang

De ingang van de kerstmarkt is aan de voorkant van hangar 11, vlakbij de parkeerplaats. Hier staat een grote vlag van De Twentse Zorgcentra. Vraag zonodig de verkeersregelaars. 

U komt, eenmaal binnen, direct in de ontvangstruimte van de kerstmarkt. Hier is een onbewaakte garderobe aanwezig.

 

Foto/film

Tijdens de kerstmarkt worden er foto's gemaakt en er wordt gefilmd. Wilt u liever niet herkenbaar in beeld? Geef dit dan aan bij de fotograaf of cameraman/-vrouw.

De foto's en filmbeelden worden gebruikt voor communicatie-doeleinden.

 

Vragen

Heeft u vragen over de kerstmarkt? Neem dan contact op met het secretariaat HIFI via 088 430 4101 of secretariaatHIFI@detwentsezorgcentra.nl.

Assortiment

De volgende leveranciers zijn aanwezig:

De artikelen die zij aanbieden, zijn allemaal goedkoper dan in de winkel.

 

Vanuit onze eigen dagbesteding zijn aanwezig:

Praktische informatie

Routebeschrijving

Hoe komt u bij Vliegveld Twenthe?

Klik hier om uw route online te plannen.

Of gebruik als navigatie-adres: Vliegveldweg 345 in Enschede. In de bocht met de Oude Deventerweg kunt u het terrein van Vliegveld Twenthe oprijden. Bij de entree staat een verkeersregelaar. Ook is er bebording aanwezig op het terrein.

 

Parkeren

U kunt (gratis) parkeren op de parkeerplaats voor hangar 11. Er zijn verkeersregelaars aanwezig die u begeleiden naar de juiste parkeerplek.

 

Openbaar Vervoer/Fiets

Helaas is deze locatie niet bereikbaar met het Openbaar Vervoer. Per fiets kunt u dezelfde routebeschrijving aanhouden als per auto.

 

Huisdieren

Deze zijn niet toegestaan op de kerstmarkt.