Timberland klust bij Burcht 76

Maatschappelijk Betrokken Ondernemen

Jaarlijks wordt er binnen De Twentse Zorgcentra door steeds meer bedrijven aan Maatschappelijk Betrokken Ondernemen gedaan; zo worden er allerlei klussen en/of sociale projecten/activiteiten gedaan. Op deze manier laten bedrijven hun sociale gezicht zien en investeren ze in goede (maatschappelijke) doelen. Dit doen zij bijvoorbeeld door medewerkers onder werktijd vrijwilligerswerk te laten doen of door middelen, kennis, kunde en/of producten beschikbaar te stellen. Met de maatschappelijk inzet van bedrijven zijn al vele klussen en sociale projecten binnen onze organisatie succesvol gerealiseerd.


De afgelopen jaren zijn er mooie samenwerkingsverbanden tussen diverse bedrijven en De Twentse Zorgcentra. Zo komen bedrijven soms ook jaarlijks weer terug tijdens hun Vrijwilligersdag.

 

Benieuwd of we een passende klus voor uw organisatie hebben? Neem dan contact op met één van onze coördinatoren vrijwilligerswerk.

 

NLdoet

Het Oranje Fonds organiseert elk voorjaar, samen met duizenden organisaties in het land, weer NLdoet; de grootste vrijwilligersactie van Nederland. NLdoet zet vrijwilligerswerk in de spotlights en nodigt iedereen uit om een dagje de handen uit de mouwen te steken. Vrijwilligers zijn het kloppend hart van vele sociale initiatieven. Het Oranje Fonds laat daarom met NLdoet zien hoe belangrijk actieve burgers voor de samenleving zijn. Nog geen vrijwilliger? Dan kunt u tijdens NLdoet ervaren hoe leuk vrijwilligerswerk kan zijn. Voor organisaties is het een mooie kans om nieuwe vrijwilligers aan te trekken en natuurlijk om klussen geklaard te krijgen!

Aan deze dagen doen jaarlijks in Nederland meer dan 375.000 mensen mee. Bij De Twentse Zorgcentra doen jaarlijks zo’n 120 mensen mee tijdens NLdoet.

Meer informatie via www.nldoet.nl

Ada Weelink

Ada Weelink

CoŲrdinator vrijwilligerswerk regio Enschede & Losser

T 088 430 4313 / 06 4272 1892

E ada.weelink@detwentsezorgcentra.nl

Paula oude Hengel

Paula oude Hengel

CoŲrdinator vrijwilligerswerk regio Almelo

T 088 430 4315 / 06 5127 7382

E paula.oudehengel@detwentsezorgcentra.nl