Tineke en wandelvrijwilligster Ellen

Informatie

Gezellig samen een kop koffie drinken, fietsen of wandelen door de natuur of klussen op een van onze locaties. Als vrijwilliger bij De Twentse Zorgcentra bent u een zeer welkome aanvulling in het leven van onze cliënten. Medewerkers van De Twentse Zorgcentra doen wat ze kunnen. Maar voor net dat beetje extra, is het heel fijn dat er vrijwilligers zijn.

 

Veel voldoening

Ook u kunt uw voordeel doen met vrijwilligerswerk bij De Twentse Zorgcentra. Jonge mensen kunnen naast hun opleiding alvast kennis maken met de doelgroep. Dat geeft een voorsprong en zelfs het behalen van extra studiepunten is mogelijk. Vrijwilligerswerk is ook een uitstekende ‘opstap’ naar een betaalde functie en een onmisbare oriëntatie voor het maken van een carrièreswitch.

 

Heeft u al een heel werkzaam leven achter de rug? Dan is vrijwilligerswerk hèt middel om uw kennis, vaardigheden en creativiteit te (blijven) benutten. Veel vrijwilligers halen veel plezier, energie en levenskracht uit hun vrijwillige inzet en zien het als een ware verrijking.

 

Als bedrijf bent u ook van harte welkom om te helpen met klussen of sociale projecten. Uw organisatie krijgt aanzien, de individuele medewerkers kunnen zich ontwikkelen en de onderlinge samenwerking wordt sterker.

 

Mogelijkheden

Wij houden rekening met uw eigen interesse en mogelijkheden en bieden u een gezellige en ontspannen vrijwilligersplek. De mogelijkheden zijn talloos. We bemiddelen en begeleiden om een goede match te krijgen, zodat het van alle kanten klikt.

 

Wij stellen één voorwaarde: vrijwilligerswerk is wel vrijwillig, maar niet vrijblijvend. Wij willen dat onze cliënt op u kan rekenen, ook al gaat het maar om een uurtje per maand.

 

Wij bieden u

  • Waardering voor de werkzaamheden die u verricht
  • Sociale contacten
  • Professionele begeleiding
  • Reis- en onkostenvergoeding en verzekering
  • Eén keer per jaar een vrijwilligersavond
  • Kerstattentie
  • Themabijeenkomsten

Klik hier om onze folder 'Werken als vrijwilliger' te downloaden.

Ada Weelink

Ada Weelink

CoŲrdinator vrijwilligerswerk regio Enschede & Losser

T 088 430 4313 / 06 4272 1892

E ada.weelink@detwentsezorgcentra.nl

Paula oude Hengel

Paula oude Hengel

CoŲrdinator vrijwilligerswerk regio Almelo

T 088 430 4315 / 06 5127 7382

E paula.oudehengel@detwentsezorgcentra.nl