Medezeggenschap (CCR)
lees meer

Medezeggenschap (CCR)

De stem van de cliŽnten is erg belangrijk voor De Twentse Zorgcentra. De CCR verwoordt deze stem.

Familievereniging
lees meer

Familievereniging

De Twentse Zorgcentra beschikt over de Familievereniging 't Bouwhuis.

Nieuwsbrief CliŽntvertegenwoordigers
lees verder

Nieuwsbrief CliŽntvertegenwoordigers

In de nieuwsbrief leest u over ontwikkelingen waar De Twentse Zorgcentra mee te maken heeft of krijgt en waar u of uw verwant/cliŽnt waarschijnlijk ook ťťn en ander van gaat merken.

Kenniscafť's
lees meer

Kenniscafť's

Het Kenniscafť is primair bedoeld voor en door medewerkers van De Twentse Zorgcentra, maar ouders, verwanten of externe netwerken zijn ook van harte uitgenodigd. Het Kenniscafť is een plek waar we informeel kennis en ontwikkelingen met elkaar delen en doorgeven.

In een ongedwongen sfeer nodigen we iedereen uit om vanuit je eigen kennis en ervaring collegaís mee te nemen in themaís die tot de verbeelding spreken en herkenbaar zijn in ons werk. En altijd onder het genot van een hapje en een drankje! De themaís van de Kenniscafťís worden aangedragen door onze eigen medewerkers, die vervolgens ook zelf hierin van betekenis zijn in het vormgeven van het Kenniscafť.

Op elke 3e donderdag van de maand vanaf 16:30 tot 18:00 uur wordt er een Kenniscafť georganiseerd. (Uitzonderingen hierop zijn de maanden juli, augustus, december )

Jacob Pol

Jacob Pol

ďCliŽntparticipatie heeft altijd hoog bij mij in het vaandel gestaan."