Tovertafel voor Kerkstraat?
Nieuws

Tovertafel voor Kerkstraat?

03 mei 2018  |  deel dit bericht

Begin juni bestaat locatie de Kerkstraat in Nijverdal 15 jaar. Natuurlijk kan dit heuglijke feit niet ongemerkt voorbij gaan. De woongroepen zullen hun jubileum vieren met een besloten tuinfeest op de eigen locatie. Om het extra feestelijk te maken, werkt het personeel samen met enkele ouders aan een crowdfundingsactie om de bewoners een Tovertafel aan te kunnen bieden.

 

“Wij zijn op zoek naar activiteiten binnen de woning. Dit omdat het voor ons lastig is om activiteiten buiten de woning te realiseren in verband met kosten, vervoer en inzet van personeel. Door middel van de Tovertafel kunnen wij meer activiteiten realiseren in groepsverband". De spellen, die op de tafel gespeeld kunnen worden, zijn uniek door het volwassen karakter en de toegankelijkheid voor mensen met verschillende ontwikkelingsniveaus. Voor elke cliënt is de Tovertafel van toegevoegde waarde: de een doet actief mee, terwijl een ander (op afstand) meebeleeft.

 

Voor de crowdfundingsactie is een speciale pagina op internet ingericht: http://activecues.com/crowdfunding/twentse-zorgcentra-de-kerkstraat

Hier staan alle bijzonderheden van deze actie en kan er direct gedoneerd worden. Het eerste begin is er al, maar er is nog veel meer geld nodig. Doneer dus ook!

meer nieuws