Bijeenkomst vervoerders en cliŽnten LosserHof
Nieuws

Bijeenkomst vervoerders en cliŽnten LosserHof

06 april 2018  |  deel dit bericht

Op 22 maart was er een bijeenkomst voor vervoerders/chauffeurs en cliënten. De avond was grotendeels georganiseerd door cliënten van de locatie LosserHof. Het doel van de avond was dat cliënten uitleggen waarom ze zich onveilig voelen in het verkeer op de LosserHof en om mogelijkheden om dit te verbeteren te bespreken.

Er waren contactpersonen aanwezig van onder andere de volgende leveranciers; In Het Veld, GroenWerkXL, Broodathome, Nijhuis taxi, Taxi Ootmarsum, Taxi Brookhuis, Taxi Almelo / Luttikhuis.

Rika Santhuizen heeft het grootste gedeelte van de avond fantastisch georganiseerd met hulp van verschillende bewoners die dit onderwerp ook zeer belangrijk vinden. Een aantal bewoners heeft aan de aanwezigen uitgelegd waarom zij zich soms niet veilig voelen op de LosserHof.

 

 

Alle cliënten deden het echt heel goed en er kwamen mooie reacties uit het publiek. Er werd nog gezegd vanuit het publiek dat ze het knap vonden dat de cliënten deze avond op deze manier hebben opgezet en dat het verhelderend is dat ze aangeven soms de verkeersregels niet goed te weten. Hier hadden meerdere partijen nog geen rekening mee gehouden.

Aan het einde van de presentatie ontstond echt een open gesprek met de cliënten en de leveranciers waar ook goede tips en trucs werden gegeven.

Na een korte pauze liet men filmpjes en foto’s van hardrijdende automobilisten en foutparkeerders zien. Dit gaf nog extra inzicht in de problematiek.

 

We hebben, om de avond goed af te sluiten, nog aangegeven hand-outs uit te delen en ook nog alle verhalen inclusief brief met verkeersregels en de powerpointpresentatie digitaal door te sturen. Hierdoor kunnen alle aanwezigen ook intern aan collega’s de besproken zaken doorgeven.

Een aantal aanwezigen gaf aan graag mee te willen denken als er zaken worden veranderd naar aanleiding van deze avond. Daarna volgde nog een spontaan applaus voor alle cliënten die hun verhaal hebben gedaan. Een cliënte zei dat ze hoopt dat iedereen goed geluisterd heeft en dat ze het snappen, maar dat ze er niet van wakker hoeven te liggen.

 

Hierop werd er door de cliënten ook geklapt voor de aanwezigen en werden deze bedankt voor het luisterend oor. De avond werd heel positief afgesloten en Rika en de andere cliënten ontvingen nog complimenten voor de organisatie.

 

Er is achteraf aan meerdere cliënten gevraagd of ze er een goed gevoel over hebben en ze vinden absoluut van wel. Ze voelen zich serieus genomen en vinden het fijn dat ze hun verhaal hebben kunnen doen. Echter is er ook nog wel wat twijfel of het wel zin heeft gehad. Ze zijn wel trots dat ze het zo hebben geregeld, dus dat is mooi om te zien.

Bijeenkomst vervoerders en cliŽnten LosserHof

meer nieuws

 
8 februari 2018


6 februari 2018


30 januari 2018