Website dating voor gehandicapten
Nieuws

Website dating voor gehandicapten

01 maart 2018  |  deel dit bericht

Sinds kort is er een website voor gehandicapten om te daten. Initiatiefnemer Michel Schniedewind legt uit wat het doel is:

“We willen een stukje geluk en vreugde brengen in het leven van mensen met een beperking. Met dit project willen wij laten zien dat dating op internet voor gehandicapten goed mogelijk is. We hopen in de toekomst veel mensen bij elkaar te brengen in een veilige, betrouwbare en vooral betaalbare omgeving. In onze opstartfase mogen geïnteresseerden de website een maand gratis uitproberen. Ook daarna zijn de prijzen laag in vergelijking met andere dating websites (vanaf slechts € 3,83 per maand).”

 

Achtergrond

Door mijn jarenlange ervaring op dating gebied op het internet weet ik helaas dat invalide mensen erg vaak teleurgesteld worden en in sommige gevallen zelfs gediscrimineerd worden. Reguliere datingsites houden geen rekening met de gehandicapte medemens en dat zou in deze tijd niet meer moeten kunnen. Af en toe een kopje koffie drinken met iemand, een bioscoopje pakken of simpelweg een arm om je heen. Dat zou toch voor iedereen mogelijk moeten zijn?

 

Hoe kunt u ons helpen?

We willen graag dat de website landelijk bekend wordt. Alleen als er veel mensen een account aanmaken is de site interessant. Ons succes hangt dus mede af van uw hulp.

U kunt ons helpen met bijvoorbeeld onderstaande zaken:

  • Maak een linkvermelding aan naar onze website https://dating-voor-gehandicapten.nl op uw website. Uiteraard plaatsen wij graag een retourlink als u hier prijs op stelt.
  • Schrijf een blog of nieuwsartikel over ons project op uw website, u kunt altijd vragen om extra informatie.
  • Deel onze Facebook pagina https://www.facebook.com/datingvoorgehandicapten/ op uw social media kanalen.
  • Neem een stukje over onze website op in een nieuwsbrief aan uw ledenbestand.

Wij hopen dat we op u mogen rekenen!

 

Met vriendelijke groet,

Michel Schniedewind, initiatiefnemer Dating-voor-Gehandicapten.nl

meer nieuws

 
8 februari 2018


6 februari 2018


30 januari 2018