Vervoer per 1 januari 2018
Nieuws

Vervoer per 1 januari 2018

18 december 2017  |  deel dit bericht

Vandaag is er een extra Nieuwsbrief naar alle cliëntvertegenwoordigers verstuurd (per mail of post) over wijzigingen in het vervoer per 1 januari 2018. Lees de brief hieronder:

 

Beste cliënt(vertegenwoordiger),

 

Heeft u een indicatie vanuit de WMO of de Jeugdwet? En maakt u op basis hiervan gebruik van vervoer dat tot nu toe door De Twentse Zorgcentra voor u geregeld werd? Dan is onderstaande informatie van belang voor u.

 

Per 1 januari 2018 is het vervoer niet langer de verantwoordelijkheid van De Twentse Zorgcentra, maar van de gemeenten. Dit is geen keuze van De Twentse Zorgcentra, maar door de gemeenten bepaald. Als het goed is heeft u hierover al bericht gehad van uw gemeente. Wellicht heeft u zelfs al een brief gekregen van de vervoerder waar u mee te maken krijgt.

 

De gemeenten en ook de vervoerders doen er alles aan om het u zo gemakkelijk en comfortabel mogelijk te maken. Ze proberen er voor te zorgen dat er zo weinig mogelijk voor u verandert. Toch kan het zijn dat u te maken krijgt met een andere chauffeur. Of met andere opstaptijden. U wordt hiervan uiteraard vooraf door de gemeente of de vervoerder op de hoogte gebracht.

 

Let op: de gemeente Rijssen-Holten heeft ons gevraagd om tot 1 juli 2018 het vervoer te blijven verzorgen. Wij hebben daar mee ingestemd. Mocht u dus in deze gemeente wonen, dan is bovenstaande informatie pas vanaf die datum op u van toepassing.

 

Wanneer u nog vragen heeft, dan kunt u contact opnemen met uw gemeente. Zij zijn in principe uw aanspreekpunt. Mocht u er toch niet helemaal uitkomen, dan kunt u dit melden bij het vervoerscoördinatiepunt van het Facilitair Bedrijf, bij voorkeur via de mail vcp@dtzc.nl. Of eventueel via 088 – 430 4170.

 

Wij vertrouwen er op u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.

 

Met vriendelijke groet,

 

Bas van de Moosdijk

Manager Vastgoed en Facilitair Bedrijf

meer nieuws

 
6 december 2017