12,5 jarig jubileum Leerwerkbedrijf CIREX
Nieuws

12,5 jarig jubileum Leerwerkbedrijf CIREX

04 december 2017  |  deel dit bericht

Op vrijdag 1 december jl. bestond Leerwerkbedrijf CIREX 12,5 jaar. Natuurlijk kon dit heugelijke feit niet ongemerkt voorbij gaan. Tussen 13.30 en 15.30 uur was er een feestelijke receptie op de eigen locatie aan de Bornsestraat 365 in Almelo.

 

Vanaf 13.30 uur kwamen de eerste gasten binnenlopen: medewerkers van CIREX, familie en bekenden. De cadeau-tafel werd gevuld en het gebak smaakte heerlijk. Tijdens het officiële gedeelte heette één van de begeleiders van Leerwerkbedrijf CIREX iedereen welkom en gaf daarna het woord aan de commercieel directeur van CIREX. Hij sprak zijn waardering uit voor de fijne samenwerking en had voor iedereen een mooi T-shirt als cadeau. Andersom heeft De Twentse Zorgcentra leuke gebaksbordjes met afbeeldingen gemaakt voor CIREX. Ook de jubilarissen van het Leerwerkbedrijf werden gehuldigd en in het zonnetje gezet; zij waren 12,5 jaar aan het werk! Daarna was het tijd voor een gezellig samenzijn onder het genot van een hapje en een drankje.

 

Leerwerkbedrijf CIREX is een onderdeel van De Twentse Zorgcentra. Bij CIREX worden stalen onderdelen gegoten voor de automobielindustrie en procestechnologie m.b.v. de verloren ‘wasmodelmethode’. Het bedrijf heeft vestigingen in Nederland, Tsjechië en Slowakije met een hightech ingericht productieproces in Almelo.

 

Binnen het Leerwerkbedrijf wordt gewerkt aan persoonlijke leerdoelen en de mogelijkheid verder deel te nemen aan de samenleving en te groeien op de participatieladder. Hierbij kijken de begeleiders naar wat een deelnemer al kan en wat hij/zij nog moet leren om deze doelen te bereiken. Doorgroeien naar het reguliere bedrijfsleven onder begeleiding van een job-coach behoort tot de mogelijkheden. Bij Leerwerkbedrijf CIREX kunnen mensen met een beperking en/of (grote) afstand tot de arbeidsmarkt werkervaring op doen, waarbij ieders kwaliteiten tot hun recht kunnen komen. De werkzaamheden van het Leerwerkbedrijf komen rechtstreeks uit het productieproces van de fabriek.

Leerwerkbedrijf CIREX 12,5 jaar

meer nieuws

 
6 december 2017


28 september 2017