Openingsdag feestweek LosserHof groot succes!
Nieuws

Openingsdag feestweek LosserHof groot succes!

11 september 2017  |  deel dit bericht

Na twee dagen regen scheen de zon volop! Prachtig weer voor een mooie openingsdag van de feestweek vanwege het 50-jarige bestaan van de LosserHof.

 

Vanaf half 10 druppelden de eerste belangstellenden de feesttent binnen en tegen tienen was het volle bak! De kerkdienst met als titel 'De LosserHof ziet Abraham' was een groot succes. Na een klein uur was het woord aan Harco de Bruin, regiomanager Losser, voor het openingswoord. Vervolgens riep de burgemeester van Losser mevrouw Oude Lohuis-Bartelink naar voren en zij ontving, in het bijzijn van haar kinderen, kleinkinderen en achterkleinkinderen, een Koninklijke Onderscheiding voor haar inzet als vrijwilliger (38 jaar lang!) op de LosserHof.

 

Na deze officiële huldiging was het tijd om onze eigen jubilarissen naar voren te vragen. Voor alle bewoners die al 50 jaar op de LosserHof wonen, was er een attentie, een mok en een bloemetje. Uitgereikt door Harco en burgemeester Gebben...

Daarna was het woord weer aan Harco. Samen met Rini, een bewoner die in de feestcommissie zit, werd er een lintje doorgeknipt. Tenslotte las Gerard Vaanholt het verhaal 'Het wonder van de LosserHof' voor. Buiten werd aansluitend, onder muzikale begeleiding, de Kunstwandelroute gewandeld.

 

's Middags was de feesttent het decor voor de muziekmiddag met diverse optredens en gratis poffertjes! Het was erg gezellig! Alles bij elkaar kunnen we terug kijken op een geslaagde eerste dag!

Openingsdag feestweek LosserHof

Openingsdag 10 september

meer nieuws

 
28 september 2017