Feestweek 50 jaar de LosserHof deel 1
Nieuws

Feestweek 50 jaar de LosserHof deel 1

05 september 2017  |  deel dit bericht

Aanstaande zondag 10 september start de feestweek. We beginnen om 10 uur (tot 11 uur) met een eigentijdse kerkviering in de feesttent. Tussen 11.00 en 12.30 uur vindt de opening plaats. Harco de Bruin, regiomanager Losser a.i., is gastheer en we hebben een aantal officiële handelingen: de burgemeester van Losser komt een koninklijke onderscheiding uitreiken, een groep bewoners die 50 jaar op de LosserHof woont, wordt in het zonnetje gezet, de Kunstwandelroute wordt gelopen onder muzikale begeleiding etc. etc. ’s Middags is er muziek in de feesttent én gratis poffertjes. Iedereen is deze dag welkom: cliënten, hun familie, vrijwilligers en medewerkers van alle regio’s. Dus kom vooral langs!
Op maandag 11 september is de beweegdag en op dinsdagochtend 12 september zijn er diverse muziekworkshops. Deze beide activiteiten zijn alleen voor cliënten van de LosserHof en voor de workshops is opgave noodzakelijk via www.dtzcrecreatie.nl


Dinsdagmiddag staat Het Hollands Lied centraal. Er zijn diverse optredens in de feesttent en iedereen, vanuit alle regio’s, is welkom! Dinsdagavond gaan we graffiti spuiten. Ook hiervoor moeten cliënten zich aanmelden via www.dtzcrecreatie.nl.

 

Binnenkort komt de rest van het programma aan bod.
Kunt u niet wachten, klik dan hier voor het volledige programmaboekje.


Aanmelding voor de reünie en de feestavond kan nog steeds hier: www.detwentsezorgcentra.nl/50jaarlosserhof

 

meer nieuws

 
28 september 2017