(Her)opening het Patent in Almelo
Nieuws

(Her)opening het Patent in Almelo

09 juni 2017  |  deel dit bericht

Wij zijn al enige tijd operationeel, maar op zaterdag 17 juni heropenen wij ons pand officieel. Naast een officiële opening met een hapje en drankje is er ook gelegenheid om op een informele wijze kennis te maken met het Patent.


Bij het Patent werken mensen met een verstandelijke beperking of een achterstand tot de arbeidsmarkt. De opzet van het dagcentrum is het bieden van zinvolle dagbesteding en het werken met leerwerklijnen. Wij zetten mensen graag in hun kracht!

 

Bij het Patent worden deelnemers volgens een bepaalde methodiek getraind in het onderhouden en mogelijk vergroten van hun vaardigheden. Op deze manier kan men leren om te werken, zich verder ontwikkelen en draagt een ieder een steentje bij aan de maatschappij. De verschillende afdelingen bieden diverse werkzaamheden en activiteiten aan en er wordt veelal gewerkt voor externe bedrijven. Tevens beschikt het Patent over een hoogwaardige houtwerkplaats.

 

Nieuwsgierig geworden naar het Patent? Kom dan langs! Je bent harte welkom om de heropening met ons te vieren! Virulyweg 49 te Almelo van 10.00 tot 14.00 uur

Klik hier voor de uitnodiging.


Kijk voor meer informatie op www.hetpatent.nl

Facebook: www.facebook.com/hetpatent

Twitter: @HetPatent

 

meer nieuws

 
12 juni 2017


11 februari 2014