Uitnodiging Kenniscafť ĎDe Dynamische Driehoekí op 15 juni a.s.
Nieuws

Uitnodiging Kenniscafť ĎDe Dynamische Driehoekí op 15 juni a.s.

30 mei 2017  |  deel dit bericht

Als begeleiders werk je continu in de driehoek met cliënt en zijn/haar verwanten of vertegenwoordigers. Het is vaak een plek met veel dynamiek.

Hoe verhoud je je als begeleider hierin? Hoe kun je ontspannen blijven werken en het ‘samen leven’ vorm geven met alle betrokken?

Soms ontstaan er situaties die complex zijn deze driehoek samenwerking. Dit Kenniscafé heeft het thema “De Dynamische Driehoek” en biedt een programma met kennis en inzichten.

Loes Evers is als expert op dit thema ‘dynamische driehoek’ de centrale externe gastspreker. Zij begeleidt vanuit haar bureau DDD de leergang ‘Dynamische Driehoek’ die momenteel wordt gevolgd door 50 medewerkers van de Ulenkate lokaties. Meer info over Loes: http://www.dedynamischedriehoek.nl/

 

Loes neemt ons mee in de kansen die er zijn tijdens het werken in de driehoek en leert ons inzichten die direct toe te passen zijn in het werk.

Daarnaast wordt er in dit Kenniscafé ook stil gestaan bij een ‘dynamische driehoek’ casus opstelling, begeleider door Gerben Kiers. Hij is begeleider op een kinder/jeugd groep.

Leren van elkaars driehoek ervaringen, alleen daarom zou je er bij willen zijn!

 

Schijf je in door een mail te sturen naar LerenenOntwikkelen@detwentsezorgcentra.nl 

Graag tot ziens op 15 juni a.s.!

 

Klik hier voor meer informatie over het Kenniscafé (algemeen).

 

meer nieuws

 
12 juni 2017


11 februari 2014