Nieuws

Onderzoek naar overlijden bewoner Bouwhuis

5 september 2016  |  deel dit bericht

Op dinsdag 30 augustus jl. is een bewoner op 't Bouwhuis overleden. Er is onduidelijkheid over de omstandigheden die tot het overlijden hebben geleid. Daarom doet de politie onderzoek naar de toedracht.

 

De Tubantia heeft inmiddels contact gezocht met ons en de politie; de politie heeft vervolgens een persbericht uitgevaardigd:


Enschede – Politie start onderzoek naar overlijden 76-jarige man

De politie is een onderzoek gestart naar het overlijden van een 76-jarige man in een zorgcentrum aan de Welnaweg in Enschede. Aanleiding voor het onderzoek is dat er onduidelijkheid is over de doodsoorzaak.

 

Personeel van de zorginstelling trof de man dinsdagmiddag 30 augustus buiten bewustzijn aan in zijn kamer. Het slachtoffer werd gereanimeerd en is overgebracht naar het ziekenhuis. Daar overleed hij later op de dag. Omdat nog niet duidelijk is wat er met de man is gebeurd is de politie een onderzoek gestart.


Voor (pers)vragen kunt u contact opnemen met onze communicatie-adviseur Joke Kuiper via 06 – 11 22 93 39 of joke.kuiper@detwentsezorgcentra.nl.

ook in het nieuws

Kledingbeurs op 't Bouwhuis
30 augustus 2016
Op zaterdag 8 oktober is er weer een kledingbeurs in de Samenloop op 't Bouwhuis. De verkoop start om 13.30 uur en duurt tot 15.30 uur. Klik hier voor verdere informatie.
29 augustus 2016
Bekijk hier de beelden (vanaf minuut 11.30) die TV Oost afgelopen vrijdag heeft gemaakt tijdens de uitzending van RTV LOHO. Deze opnames waren voor een item in het programma 'Mooi Overijssel On Tour' vanuit het Breugheliaans Festijn in Losser.
Klankreiziger in Almelo
19 augustus 2016
De Klankreiziger is langs geweest in Almelo en heeft weer drie leuke concerten gegeven.Hij is op de Hilverbeek en op de Colckhof geweest. Het was een mooie reis naar de Himalaya...
17 augustus 2016

4 augustus 2016

2 augustus 2016

14 juni 2016