Vrijwilligersvacature: Bezoekvrijwilliger voor 58-jarige dame
Nieuws

Vrijwilligersvacature: Bezoekvrijwilliger voor 58-jarige dame

15 februari 2018  |  deel dit bericht

Binnen de sector Wonen is bij de afdeling Ulenkateweg 12, van de locatie de LosserHof in Losser een vraag ontstaan voor een:

 

Bezoekvrijwilliger

1 keer per 2 weken, op een zaterdag of zondag overdag

 

 

Functie-informatie:

R. is een 58-jarige dame die graag een bezoekvrijwilliger zou willen hebben. R. geniet van de aandacht en de activiteiten die je samen onderneemt. Ze is soms wat moeilijk verstaanbaar maar je leert haar snel verstaan. R. loopt soms wat langzaam en vindt een nieuwe omgeving wat spannend om te lopen . Dus ben je een gezellige vrouw die lekker ondernemend is met een beetje geduld…zoek niet verder en kom R. gezelschap houden. Wij geven je een open team terug waar je altijd alles aan mag vragen, alles kunt overleggen en natuurlijk geeft R. haar gezelligheid aan jou terug!!!

 

Wat wij vragen:

  • U bent bereid te investeren in de relatie met R.
  • U bent vriendelijk en geduldig en houdt van gezelligheid
  • U bent voor langere tijd beschikbaar
  • De voorkeur gaat uit naar een vrouwelijke vrijwilliger
  • Om in aanmerking te komen voor vrijwilligerswerk binnen De Twentse Zorgcentra, is het noodzakelijk een Verklaring omtrent Gedrag te overhandigen. De aanvraagformulieren hiervoor ontvangt u van de coördinator vrijwilligerswerk en worden vergoed door De Twentse Zorgcentra.

 

Wat wij bieden:

  • Een WA en ongevallen verzekering.
  • Een tegemoetkoming in de reiskosten van 0,30 cent de kilometer.
  • Mogelijkheid tot deelname aan een collectieve ziektekostenverzekering
  • Gratis lidmaatschap van de Personeelsvereniging

 

Informatie:

Voor meer informatie over deze functie kunt u bellen met Ada Weelink, coördinator vrijwilligerswerk regio Enschede en Losser, telefoonnummer 06-42721892.

Email: Ada.weelink@detwentsezorgcentra.nl

ook in het nieuws

Vrijwilligersvacature: Vrijwilliger voor de Speel-o-Theek
15 februari 2018
Binnen de sector dagbesteding is bij de afdeling de Boterbloem, van de locatie 't Bouwhuis in Enschede, een vraag ontstaan voor een:   Vrijwilliger voor de Speel-o-Theek Elke dinsdag van 13-15 uur   Functie-informatie: Op 't Bouwhuis is een Speel-o-Theek waar cliënten speelgoed kunnen lenen en weer terug kunnen brengen. De werkzaamheden voor de vrijwilliger bestaan uit...
Gemeenteraadsverkiezingen ook voor cliŽnten
13 februari 2018
Bureau Zeggenschap heeft de krant ‘Stem jij ook?’ besteld. In deze krant wordt in eenvoudige taal voor mensen met een beperking uitgelegd waarom stemmen belangrijk is en wat dat inhoudt. Iedere groep krijgt een exemplaar. Misschien kunnen sommige cliënten er niks mee, maar dit is voor ons lastig te bepalen.   Heb je meer kranten nodig? Dan kun je dit laten weten, via het...
Voor u gelezen: Informatiekrant Zorg & Ondersteuning in Hengelo 2018
9 februari 2018
In deze krant wordt aangegeven welke mogelijkheden er zijn als je ‘een steuntje in de rug’ nodig hebt. De Twentse Zorgcentra wordt hierin ook genoemd met Ondersteuning aan Huis en Hulp aan Huis, onderdelen van het Netwerk Ambulant, Kind & Gezin.   Klik hier om de krant te lezen.
8 februari 2018

6 februari 2018

30 januari 2018