Afscheid boodschappenservice
Nieuws

Afscheid boodschappenservice

14 november 2016  |  deel dit bericht

In eerdere nieuwsbrieven hebben we u geïnformeerd over veranderingen met betrekking tot wasgoed en eten & drinken en de ontwikkelingen op het gebied van dagbesteding & voorzieningen in de regio Enschede. Afgelopen periode is de werkgroep Horeca & Winkel hard aan het werk geweest met het ontwikkelen van visie en voorstellen om de voorzieningen in Enschede, restaurant en supermarkt, nog beter te laten aansluiten bij de behoeften van de gebruikers, nu en in de toekomst.

 

In dat kader hebben we de keuze gemaakt om de boodschappenservice te beëindigen op 1 december 2016.

 

Woon en dagbestedingsgroepen hebben per 1 december niet meer de mogelijkheid om hun dagelijkse boodschappen te bestellen bij de supermarkt en bestellingen uit het assortiment worden niet meer bezorgd. De supermarkt met haar huidige assortiment blijft wél bestaan. Cliënten, groepen en medewerkers kunnen hier gewoon gebruik van blijven maken.

 

Aan de woon- en dagbestedingsgroepen zijn een aantal alternatieven aangeboden:

  • Huuskes biedt naast warme maaltijden óók een ruim assortiment aan dagelijkse boodschappen. Deze kunnen via de app worden besteld en bezorgd worden.
  • De meeste supermarkten bieden de mogelijkheid tot online bestellen en laten bezorgen.
  • Samen met cliënten boodschappen doen.

 

De cliënten die werkzaam zijn bij de boodschappenservice, zijn nauw betrokken geweest. Allen hebben andere activiteiten gevonden waar ze blij van worden.

meer nieuws

 
16 januari 2017


23 december 2016


23 december 2016


20 december 2016


1 december 2016


20 november 2016


14 november 2016


9 november 2016


25 oktober 2016


11 februari 2014