CliŽntenraad in gesprek met vertegenwoordigers verSTERKte groepen
Nieuws

CliŽntenraad in gesprek met vertegenwoordigers verSTERKte groepen

18 oktober 2016  |  deel dit bericht

Op 3 oktober 2016 organiseerde de cliëntenraad een avond voor cliëntvertegenwoordigers van verSTERKte groepen. Er hadden zich ruim 60 cliëntvertegenwoordigers aangemeld. De deelnemers werden bij binnenkomst ingedeeld in 5 verschillende groepen. Vervolgens werd er per groep gedurende een kwartier gediscussieerd over een stelling. Er waren 5 stellingen die varieerden van: ‘Ik kan tevreden terugkijken op het STERK traject’ tot ‘Wij zijn door STERK meer betrokken bij het groepsgebeuren’. Er waren veel positieve maar ook een aantal negatieve geluiden over STERK. Er kwamen tips en reacties die ons aan het denken hebben gezet. Waardevolle informatie van cliëntvertegenwoordigers uit de verSTERKte groepen die wij goed kunnen gebruiken in onze adviezen richting, en gesprekken met de bestuurder over STERK.

De resultaten van deze avond worden momenteel geanalyseerd en, samen met de reacties van cliënten op de stellingen, verwerkt in een advies van de Centrale Cliëntenraad aan de Bestuurder. Zodra dit advies er is, ontvangen alle cliëntvertegenwoordigers een kopie per mail.

 

Meepraten

Wij zouden graag vaker met cliëntvertegenwoordigers in gesprek gaan over actuele onderwerpen die spelen binnen De Twentse Zorgcentra. Om onze taak als cliëntenraad goed uit te kunnen voeren, hebben wij uw inbreng en ervaring hard nodig. Hebt u belangstelling om mee te praten over zaken die uw verwant aangaan, stuur dan een mail naar de ambtelijk secretaris van de cliëntenraden; Dianne Baan, e-mail: dianne.baan@dtzc.nl.

meer nieuws

 
16 januari 2017


23 december 2016


23 december 2016


20 december 2016


1 december 2016


20 november 2016


14 november 2016


9 november 2016


25 oktober 2016


11 februari 2014