Familiedag Familievereniging 't Bouwhuis
dec
10
10:00 - 16:00
't Bouwhuis - Samenloop
 

Familiedag Familievereniging 't Bouwhuis

De Familievereniging 't Bouwhuis organiseert ook dit najaar een familiedag.

Wij beginnen deze dag met een leuk muziekprogramma. Eerst een snuffelconcert van drie kwartier met verschillende instrumenten. In het tweede deel (ook drie kwartier) wordt muziek gemaakt door de cliënten zelf met de hulp van de leiding van de Muziekgroep.

 

Bij de familiedagen is een belangrijk onderdeel het gezellig samen lunchen en dat gaan wij doen na het muziekprogramma. Na de lunch is het de bedoeling dat de cliënten teruggebracht worden naar hun woning.

 

's Middags besteden wij aandacht aan een belangrijk onderdeel van STERK, de driehoek. Hiervoor hebben wij een specialist uitgenodigd. Chiel Egberts van "Drienamiek". Bij STERK is o.a. het doel dat er wordt samengewerkt in de zogenaamde "driehoek". Samenwerken in de Driehoek van cliënten – ouders / verwanten – zorgverleners en groepsbegeleiding / professionals- is bij STERK essentieel. Helaas verloopt dit bij te weinig groepen echt goed.

Wij krijgen uitstekende uitleg van de heer Egberts over wat je moet doen om dit tot een succes te maken. Zijn lezing is interactief en wij worden door hem betrokken bij het verloop van dit programmaonderdeel.

 

Bestuur Familievereniging 't Bouwhuis

Contactpersoon: Roelof Kruijshoop

E-mail re.kruijshoop@home.nl

Telefoon 06-55380361