De Twentse Zorgcentra viert het 50-jarig bestaan van de LosserHof

10 t/m 16 september 2017

Onze prachtige locatie de LosserHof in Losser bestaat in september 50 jaar! Dat vieren we van 10 tot en met 16 september 2017. De gehele week zijn er feestelijke activiteiten voor cliënten, verwanten, (oud-)medewerkers en andere belangstellenden.

 

We nodigen je bij deze ook van harte uit voor de kerkdienst en officiële opening op zondag, de reünie voor (oud-)medewerkers op vrijdagmiddag en de familiedag op de zaterdag.
 


* Bekijk hier het programmaboekje. *

(deze informatie volgt nog)Een kleine greep uit de festiviteiten

  • Kerkdienst en officiële opening op zondag 10 september
  • Kunst(wandel)route
  • Elke dag activiteiten voor cliënten
  • Kermis op woensdag 13 en donderdag 14 september
  • Reünie voor (oud-)medewerkers op vrijdag 15 september
  • Personeelsfeest op vrijdag 15 september (€5,00 p.p. inclusief 1 consumptiemunt)
  • Familiedag op zaterdag 16 september
  • Cliëntenfeest met daverend optreden van een bekende artiest voor alle cliënten van De Twentse Zorgcentra (én vuurwerk) als afsluiting op zaterdag 16 september

 

Als je bij de reünie op vrijdag 15 september aanwezig wilt zijn, willen we je verzoeken je aan te melden via het formulier hiernaast.

 

Wil je naar het personeelsfeest op vrijdagavond 15 september, klik dan op de link hiernaast onder het kopje Aanmelden personeelsfeest. Toegang uitsluitend met entreekaart!

 

 

 

 

 

Aanmelden Reünie

Op vrijdag 15 september 2017 organiseren we een reünie voor (oud-)medewerkers en (oud-)leerlingen. Deze is van 15.00-18.00 uur. Je wordt ontvangen met koffie/thee en wat lekkers en gedurende het middagprogramma een hapje. Voor overige consumpties kun je (á €1,50) ter plaatse munten kopen. In verband met catering e.d. verzoeken we je je aan te melden voor de reünie en/of je op eigen kosten gebruik wilt maken van een warme snack. Dit kan tussen 18.00 en 20.00 uur.

Voornaam *
Achternaam *
Meisjesnaam (evt.)
Email-adres *
Ik ben aanwezig bij *

Nu werkzaam op de LosserHof? *

Zonee, wanneer werkzaam geweest? *
Leuke anekdote?
* verplicht

Aanmelden Personeelsfeest

Aansluitend aan de reünie is er, vanaf 20.00 uur, het personeelsfeest voor alle (oud-)medewerkers van de LosserHof. Het personeelsfeest is ook toegankelijk voor reünisten, mits de reünie bezocht is.

Toegang personeelsfeest uitsluitend met entreekaart!

De entreekosten (inclusief 1 consumptiemunt) voor het personeelsfeest zijn €5,00. Voor overige consumpties kun je (á €1,50) ter plaatse munten kopen. 

Klik hier om entreekaarten te kopen (je gaat naar een andere website). NB. Servicekosten zijn €0,45 per transactie.