Publicaties

Hier onder vindt u onze jaarverslagen, nieuwsbrieven en magazines. Zoekt u iets, maar staat het er niet tussen? Neem dan contact op met onze afdeling communicatie via communicatie@detwentsezorgcentra.nl of 088 430 4012.

 

Online magazine Dichtbij

Digitaal en interactief, met interessante verhalen, sfeervolle reportages en mooie beelden. Het magazine is er voor onze medewerkers en vrijwilligers, cliëntvertegenwoordigers en voor iedereen die geïnteresseerd is in onze organisatie. Bekijk alle edities op www.DTZConline.nl

 

Keuzepaletten

De Keuzepaletten zijn bedoeld o.a. voor cliënten, vertegenwoordigers en medewerkers van De Twentse Zorgcentra. In de Keuzepaletten staan de mogelijkheden qua wonen, dagbesteding en ambulante zorg en onderwijs beschreven.


Jaarverslagen

 

Cliëntmagazine Blij!

Elk seizoen verschijnt ons cliëntmagazine Blij!. Gemaakt voor én door cliënten. Klik hier om de reeds verschenen magazines te bekijken.

 

Nieuwsbrief Cliëntvertegenwoordigers

 • Algemene nieuwsbrief
  Twee maandelijks ontvangen cliëntvertegenwoordigers een nieuwsbrief vanuit de organisatie.

 

nieuws
 • 30-03-2017
  lees meer
  Algemene Ledenvergadering familievereniging LosserHof & ColckHof

  Om alvast in de agenda te noteren: Op woensdag 26 april aanstaande is de Algemene Ledenvergadering van de Familievereniging de LosserHof & de ColckHof. Voor de pauze is het formele deel van de vergadering. Na de pauze zal Hans Kuipers van SCOT (Stichting Cliëntondersteuning Twente) iets vertellen over wat zij voor de familie kan betekenen. SCOT is een onafhankelijke instelling die in...

 • 24-03-2017
  lees meer
  Filmpje Week van Zorg en Welzijn klaar

  Tijdens de Informatiemarkt in Almelo en de Open Dag op 't Bouwhuis in Enschede is er gefilmd. Bekijk hier het resultaat:

 • 23-03-2017
  lees meer
  Update werkzaamheden Blijdensteinbleekweg Enschede

  De werkzaamheden aan de Blijdensteinbleekweg, de toegangsweg naar ’t Bouwhuis in Enschede, verlopen voorspoedig. De weg is weer open voor alle INKOMEND verkeer. De tijdelijke ingang aan de Oldenzaalsestraat is weer dicht. De uitgang blijft voorlopig nog zoals deze nu is (aan de Oldenzaalsestraat).

meer nieuws
vragen?

Neem contact op met het CliŽntServiceBureau 088 430 4444